Speltips: AC Milan – Benevento (21/4) Italien; Serie A

Idag har jag valt att spela på ett lag jag nästan aldrig vågar lita på i Serie A, AC Milan. Ett Milan som man aldrig riktigt vet vart man har. Man kan spela riktigt bra fotboll den ena dagen för att sen spela extremt dåligt i nästa. Idag möter man dock Benevento som jag hämtat mycket deg emot denna säsongen. Jag kan inte motstå att dela med mig av detta speltips. Efter 4 raka matcher med oavgjort så tar Milan sin första stabila vinst ikväll mot Benevento och det kommer jag reka här.

Speltips: AC Milan – Benevento (21/4) Italien; Serie A

Milan kommer ifrån 5 matcher utan seger. man kommer alltså inte ifrån någon toppform in i dagens match. Men 3 av deras senaste matcher har varit mot andra storlag som Juventus, Napoli och Inter där man lyckats kryssa mot dom 2 sista. Milan måste höja sig om man ska spela i Europa nästa säsong. Man ligger på 6:e plats med Atalanta i hälarna med bara 2 poäng bakom. Idag tar man emot det sämsta laget i hela Serie A på egen arena och det är en match som man bara måste vinna.

Benevento ligger sist i Serie A och har endast tagit 14 poäng på 33 matcher. Man är i princip redan nedflyttat då man har 15 poäng upp till 17:e plats vilket är mer än man tagit på hela säsongen. Benevento har släppt in överlägset mest mål av alla lagen denna säsongen och står på hela 78 insläppta mål. På bortaplan så är ens facit inte bättre. 15 vinster och 1 oavgjort match har man tagit borta ifrån egen Arena och idag ska man ta sig till mäktiga San Siro och försöka ta poäng.

Detta är en match där Milan bryter sin torka och tar sin första vinst på 5 matcher. Jag tror dessutom att man vinner med marginalen 3-0 / 4-1 och väljer därför att spela Milan -1.5 i dagens speltips.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: AC Milan – Benevento (21/4) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades