Speltips: Aberdeen – Glasgow Rangers 8/5

Tisdagens speltips hämtas hem från Skottland och det är slutspurten på mästerskapsslutspelet i Premiership som ska avrundas här. 
Celtic är klara mästare och får CL platsen men detta möte mellan Aberdeen och Glasgow Rangers kan avgöra vem som når EL eller eventuella missar hela Europaäventyret ! 
Detta är matchen inget av lagen har råd att förlora och är absolut säsongens viktigaste hittills utan tvekan. Här har jag hittat ett bra spel med dessa förutsättningar. 

Matchen:

Här ska vi se tabell 2an Aberdeen ta emot tabell 3an Rangers. Just nu ligger båda lagen på EL plats men det är endast 2 poäng ner till jagande Hibernian med 2 omgångar kvar. 
Som ni förstår innebär en seger för Aberdeen här att man säkrat EL platsen medan en förlust innebär att man kan missa EL i sista omgången. 
Skulle Rangers vinna är de fortfarande inte klara för EL men har således allt i egna händer inför sista omgång där man möter just jagande Hibernian. 
Inget lag vill såklart hamna i ett helt avgörande sista omgång och lär därför gå för fullt här. 1 poäng räcker inte heller till säkrat Europaspel så båda lagen måste jaga 3 pinnar. 
Detta öppnar såklart för BLGM mellan dessa målstarka lag ! Högst odds hittas hos Bethard till fina 1.74 !

Aberdeen:

Laget ligger 2a i hemmatabellen med raden 11-3-4 och målskillnad 29-15 efter sina 18 matcher. En riktigt bra offensiv och med en stabil defensiv har tagit dom välförtjänt till denna tabellplacering. 
Som ni ser är dom urstarka på hemmaplan och raden 7-2-1 sista 10 hemmamatcherna med en målskillnad på 22-8. Då va den förlusten mot överlägsna Celtic och inte mycket att orda om. 
Förutsättningarna är glasklara inför denna match. Vinst ger EL plats, kryss innebär en otroligt svettig sista omgång där de spelar borta mot Celtic. Och Celtic är obesegrade på hemmaplan så där finns inga lätta poäng att hämta. Alltså är det bara seger som gäller här och jag kan inte tänka mig något annat än en offensiv uppställning. 

Glasgow Rangers: 

Laget ligger 2a i borta tabellen med raden 11-3-3 och målskillnaden 38-24 efter sina 17 matcher. Ett riktigt bra målsnitt åt båda hållen ! 
Rangers spelar ofta målrika matcher på bortaplan vilket deras 5 senaste matcher i ligan indikerar med siffrorna 1-6, 3-5, 1-4, 2-2, 5-0. (Den sista var mot Celtic så inte konstigt de förlorade där) 
Förutsättningarna här är: Vid vinst tar de ett jättekliv mot EL spel och vid kryss innehar de sista EL platsen på endast målskillnad mot Hibernian. Ett Hibernian som man i sista omgången ska möta på bortaplan och de förutsättningarna är inte roliga. Nä även Rangers kommer gå för seger här och även dom bör ställa upp med sin vanligt offensiva elva och matchplan. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Aberdeen snittar 1.6 mål framåt på hemmaplan och Rangers snittar 2.2 mål framåt på bortaplan. 

✅ En förlust här kan bli förödande för nästa säsong så när ena laget tar ledningen blir det full fart framåt för laget i underläge.

✅ 2/3 senaste inbördes på denna arena har slutat med BLGM och samtliga över 2.5 måls linan. Brukar vara fartfyllt fotboll när de möts !

 Finns risk för “fegspel” och avvaktande spel i första halvlek då en förlust kan bli väldigt kostsam. 

Med dessa förutsättningar mellan två målrika lag som inte får förlora så tror jag på minst 1-1 och spelar BLGM !

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Aberdeen – Glasgow Rangers 8/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades