Speltips: ABC Natal – Sampaio Correa (29/6) Brasilien; Nordese cup – En helt annan matchbild?

Grattis igen till alla som valde att ta rygg på mitt senaste speltips mellan Island och Kroatien. Det var många som trodde på Island i denna matchen men likaväl stod jag kvar vid att jag inte trodde Kroatien skulle tappa förstaplatsen i gruppen. Vi hade spelat DNB till 1.58 gånger pengarna och det stod 1-1 i matchen fram tills minut 90 då Perisic avgjorde matchen till Kroatien och gjorde 1-2. Den fantastiska formen fortsätter och vi har nu på dom senaste 19 matcherna endast tagit 1 förlust. Grattis till alla som ryggat mig i dessa matcherna. Idag har jag rekat fram ett speltips som spelas i Brasilianska Nordeste cup. Matchen ska spelas mellan ABC Natal och Sampaio Correa.

Speltips: ABC Natal – Sampaio Correa (29/6) Brasilien; Nordese cup – En helt annan matchbild?

ABC spelar i brasilianska Serie C och är ett av dom starkare hemmalagen i deras liga. I deras 5 spelade hemmamatcher såhär långt så har dom tagit 4 vinster och 1 förlust. Man ligger på 3:e plats i tabellen enligt hemmamatcher och kommer ifrån första mötet av denna cupen med en 1-0 förlust. Man måste alltså idag framåt direkt ifrån start och jag ser en helt annan matchbild framför mig än senast. ABC har gjort mål i 18/18 senaste matcherna som dom spelat och med vetenskapen att dom måste jobba ikapp ett underläge idag så lär dom inte gå mållösa idag.

Sampaio Correa spelar i ligan över, Serie B och ska vara det bättre laget på plan. Man går in i denna matchen med vetskapen att man leder med 1-0 efter första mötet. Man vill nog dock avgöra detta såfort som möjligt och att man går mållös i denna matchen ser jag som mest osannolikt. ABC kommer anfalla från minut 1 och det kommer öppna ytor för Sampaio.

Jag väljer att spela BLGM till 2.10 gånger pengarna på 10bet och förväntar mig en helt annan matchbild än 1st leg. Jag önskar alla lycka till vid rygg och nu hoppas vi fortsätta vinst streaken ännu en gång!

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Hemmalaget kommer gå full fart framåt direkt och ytor kommer skapas

✅ Senaste matchen mellan dessa lagen på denna arenan slutde 2-3

⚠ Första matchen slutade endast 1-0

Tipsa om Speltips: ABC Natal – Sampaio Correa (29/6) Brasilien; Nordese cup – En helt annan matchbild? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades