19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 09 maj 2019

Speltips 9/5-Sävehof-Skövde-Handboll

Hej kamrater! 

Dags att ta oss an matchserien mellan Sävehof och Skövde igen och helt ärligt så undrar jag varför oddssättarna erbjuder dessa linor med tanke på historiken! Vi tar oss till Partille Arena där Sävehof kan bli finalklara! 

 

Sävehof

Ett lag som verkligen blandade och gav i grundserien. I kvartsfinalspelet gick man en tung drabbning mot Malmö där man skrällde till och vann matchserien. Laget har gott om offensiv styrka i Oscar Sunnefeldt, Jonathan Edwarsson, Victor Ottoson, Sahili och Joakim Larsson. Bogojevic är en av lagets största stjärnor och var i senaste mötet äntligen tillbaka efter en tids sjukdom. Han gjorde ingen direkt skillnad i matchen men räkna med att han blir en förstärkning i denna fight då han fått några fler träningar i kroppen! I mål har vi islänningen Björgvinsson som i den här matchserien har skapat sig ett galet övertag gentemot Skövdes kanter. Rasmus Wremer och Christoffer Hedberg drömmer förmodligen mardrömmar om islänningen! 

 

Skövde

Vem trodde att Skövde skulle vara så här illa ute? Kniven mot strupen nu när matchbollen ligger hos Sävehof! Laget har fin offensiv kraft i Jack Thurin, Rasmus Wremer, Richard Hanisch, Christoffer Hedberg, Kristian Svensson och Mattias Helt Jepsen, alla dessa lirare har haft riktigt svårt mot den isländska monsterkeepern i Sävehof. I mål har man vasse Marcus Holmen. 

 

Förra mötet

Återigen en otrolig försvarsinsats från göteborgarna som fortsatte med sitt höga 5-1 försvar som var så framgångsrikt från match 2. Återigen stressade Sunnefeldt Skövde till flertalet misstag och i kombination med att Björgvinsson stängde igen så blev det till slut en behaglig resa för Sävehof som vann med 28-25. Första halvlek var ett ställningskrig med mycket kamp på linjen och i halvtid så hade vi bara fått se 20 mål! 

 

Speltips & Historik

Jag gör precis som i förra reken i denna matchserie. Linan är ett mål lägre och oddsen något lägre men baserat på vad vi fått se i de 3 första fighterna så känner jag mig trygg med att fortsätta! 3 units investeras på under 29 mål i halvtid och 1 unit på under 28 mål. Det räcker att 29 linan klaras för ett litet plus med detta spelsätt. 

 

Matcher den här säsongen:

Slutspelet:

28-25 Sävehof segrare. 20 mål i ht. 

30-29 Skövde segrare. 26 mål i ht.

26-23 Sävehof segrare. 22 mål i ht. 

 

Grundserien:

32-24 Skövde segrare. 28 mål i ht.

32-28 Skövde segrare. 28 mål i ht. 

36-32 Skövde segrare. 35 mål i ht.

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 9/5-Sävehof-Skövde-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.50 & 1.73 Under 29 & 28 mål i ht 3 respektive 1 unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

09 maj 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Under 29 & 28 mål i ht
Insats: 3 respektive 1 unit

ODDS: 1.50 & 1.73

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades