Speltips 9/1 Frillesås-Sirius

Hej kamrater!

Min första rek på sidan tar oss söder om Göteborg! Frillesås tar sig an Sirius i Elitserien i bandy och jag tycker mig ha hittat ett guldodds! Häng med!

Speltips Frillesås-Sirius

Slagpåsen och jumboplacerade Frillesås tar sig an klassiska Sirius på hemmaplan.

Frillesås

Frillesås har verkligen inte fått något gratis i lagets första år i högsta ligan. På 19 matcher har man lyckats skrapa ihop 5 poäng och har en målskillnad på 46-110. Man har alltså på 19 matcher mäktat med 2 segrar och en oavgjord. Senaste segern kom i början av december hemma mot Tellus (kollega i bottenträsket) och att besegra just Tellus gör de flesta utan att anstränga sig. Senaste matchen åker man på storstryk mot starka Västerås. Matchen slutar 11-2 där matchen mer eller mindre var avgjord redan i halvtid. Som ni förstår så är både formen och kvaliteten mer eller mindre bedrövlig för Frillesås. En kille att hålla koll på är Fredrik Brandin som är lagets bästa målskytt med 14 mål så här långt.

Målrika matcher när Frillesås spelar

Sirius

Klassiska Sirius har inte riktigt fått till det den här säsongen. Vi borde kunna ställa högre krav på detta lag som idag befinner sig på en 10:e plats och behöver kämpa för varje poäng för att bibehålla den sista slutspelsplatsen. Bakom sig har man Motala som jagar frenetiskt. Man har på 19 matcher bara skrapat ihop 13 poäng och har en målskillnad på 71-111. Inte gott nog! Senaste matchen förlorade man mot Edsbyn där man hamnade i ett tidigt 3-0 underläge. Trots en stark upphämtning till 3-3 innan halvtid blev Edsbyn helt enligt plan för starka och matchen slutade 7-3 till Edsbyn. Dessförinnan hade man 2 raka segrar varav en var en övertygande seger på Zinkensdamm borta mot Hammarby! Ett styrkebesked helt klart! Spelare att hålla ett extra öga på i Sirius är Kalle Mårtensson 13 mål, Teemu Määttä 11 mål och Marcus Kumpuoja 11 mål.

Målrika matcher även här.

Lagen möttes senast i november och Sirius stod då som segrare med 9-4!

Jag är övertygad om att spelbolagen är fel ute i den här matchen och väljer att spela över 7.5 mål i matchen med följande argument:

✅ Sirius matcher snittar 9,36 mål/match. Linan har nåtts 4 av 5 ggr de senaste 5 matcherna.

✅ Frillesås matcher snittar 8,21 mål/match. Linan har nåtts 4 av 5 ggr de senaste 5 matcherna.

✅ Senaste mötet slutade på 13 mål.

✅ Båda lagen måste framåt i jakt på viktiga poäng vilket öppnar för mycket hörnor, straffar mm.

✅ Båda lagen har ihåliga försvar.

⚠️ Mer rädsla för förlust än vilja att vinna kan bidra till att man inte vågar gå framåt.

Speltips: Över 7,5 mål i matchen.

Odds: 2.10

Spelstopp: 19.00

Units: 4

Spelbolag: LeoVegas-100% insättningsbonus upp till 2000kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.