Speltips 7/2 Nantes-Paris-Handboll

Hej kamrater!

Efter en oerhört spännande första halvlek mellan Hammarby och AIK tickade vi av tredje raka! Vi går mot fjärde och tar oss till ett stjärnspäckat Champions League möte på torsdag!

Speltips 7/2 Nantes-Paris

Gruppledarna Paris tar sig an fjärdeplacerade Nantes och här finns en historik och form jag inte kan blunda för!

Nantes

Nantes går starkt i ligan och innehar en andraplats. 3 poäng efter PSG. Formmässigt inkluderat CL så har man på de 5 senaste matcherna 2 segrar, 2 förluster och 1 oavgjord. I Champions League har man inte visat sig lika starka som i ligan. 9 poäng på 10 matcher är inget som skrämmer övrigt motstånd. Vid förlust idag riskerar man att tappa slutspelsplatsen. I CL har man följande målskillnad: 298-286. Man snittar alltså 59,4 mål/match i Europaspelet. Klubben har 4 spelare som kommer hem som medaljörer efter VM, 3 fransmän och norrmannen Espen Lie Hansen.

Paris HB (PSG)

Paris Handball eller PSG som laget också kallas leder den franska ligan. Man leder också CL gruppen, 3 poäng före andraplacerade Szeged. Målskillnaden i CL är 320-269 på 10 matcher. Ett snitt på 58,9 mål/match. Formen hos PSG kan bara beskrivas på ett sätt, magisk! Vad sägs om 19 segrar på de 20 senaste matcherna? Laget har stjärnspelare på varje position och tillbaka från VM kom hela 11 medaljörer. Namn som Luc Abalo, Sander Sagosen, Karabatic x2, Henrik Toft Hansen och framförallt VM:s MVP och skyttekung Mikkel Hansen sätter skräck i de flesta motståndare!

Historik mellan lagen

Under 2018 har lagen ställts mot varandra 6 gånger varav PSG har vunnit 5. Match 6 slutade oavgjort och Nantes vann efter förlängning. De senaste 5 mötena har varit målrika. Se bild nedan.

Baserat på historiken samt vilka otroliga stjärnor som kommer att spela i denna matchen så väljer jag att investera 2 units på ö 57,5 mål i matchen. Anledningen till att jag inte väljer en högre lina beror på att Europaspelet haft uppehåll och det finns en risk att lagen känner på varandra till en början. Tycker att oddset på denna lina är för generös att blunda för baserat på följande:

Tipsa om Speltips 7/2 Nantes-Paris-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.62 Över 57,5 mål i matchen. Units 2 N/A Spela nu

200% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Över 57,5 mål i matchen.
Insats: Units 2

ODDS: 1.62

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades