Speltips: 6-ling Engelsk fotboll 10/3

Helgens kupong och speltips är skapad och samtliga matcher är Lördag 16.00. Oddset är 27.7 och magkänslan är riktigt go trots svårighetsgraden !
Gruppen ville ha en kupong som kan erbjuda stor vinst på liten summa så här kommer mitt bidrag. Rekommenderar alla att reka matcherna själva och sedan välja ut de matcher de själv gillar. 
Jag tror på alla spelen och lämnade in 1000 kr på denna 6-ling !

Matcherna i Championship:

Cardiff – Birmingham 1a Odds 1.55
Tabell 2an Cardiff jagar uppflyttning till PL medan Birmingham slåss i botten för sin överlevnad och är just nu på plats 22. 
Cardiff har ligger 1a i hemmatabell med raden 13-3-2 och målskillnad 33-11. Birmingham ligger 23a i bortatabellen med raden 2-4-12 och målskillnad 12-33.
Stor skillnad och förväntar mig spel mot 1 mål. 

Middlesbrough – Barnsley 1a Odds 1.54
Tabell 6an Middlesbrough hemma mot Barnsley på plats 21. Hemmalaget ligger 5a i hemmatabellen med raden 10-3-5 och målskillnad 23-13.
Barnsley ligger 18 i bortatabellen med raden 4-5-9 och målskillnad 20-27. 
26p skiljer lagen och detta hemmastarka lag jagar avancemang till PL och kommer inte tappa segern idag.

Millwall – Brentford BLGM Odds 1.74
Tabell 11an hemma mot 10an. Millwall har målsnittet 27-18 efter 18 hemmamatcher.
Brentford har målskillnad 22-24 efter 18 bortamatcher. 
Båda lagen snittar alltså över 1 mål både framåt och bakåt på hemma respektive bortaplan. Laget som vinner hakar på chansen att nå kvalet för att i slutändan nå PL !

Preston – Fulham BLGM Odds 1.83
Tabell 8an Preston tar emot tabell 4an Fulham. 2 lag som slåss om platserna till PL kvalet. Båda lagen lär gå för segern här och att bli nollade finns inte på kartan. 
Preston har målskillnad 21-17 efter 18 hemmamatcher. Tokoffensiva Fulham har målskillnad 30-25 efter 18 bortamatcher. (Mest gjorda mål framåt samt högsta totala målsnittet av alla lag på bortaplan)
BLGM har suttit 6 ggr irad när dessa lag mötts.

Matcherna i League One: 

Southend – Doncaster Över 2.25 mål Odds 1.81
Hemmalaget ligger på plats 14 och tar emot Doncaster på plats 15. Två lag som ligger lite i ingemanslandet och kan spela avslappnat och offensivt här. 
Hemmalaget ligger 5a i hemmatabellen med målskillnaden 28-21 efter 18 hemmamatcher. 
Bortalaget ligger 18 i bortatabellen med målskillnaden 18-25 efter 18 bortamatcher. 
Southends har spelat minst 3 mål i 8 raka hemmamatcher. Doncaster har gjort det i 4/5 senaste bortamatcherna. 
Här skulle jag spela Över 2.5 mål till oddset 2.0 men den feta tummen slant och det blev tydligen över 2.25 istället. 
Men lagt spel ligger och Över 2.25 innebär halv förlust om det blir exakt 2 mål. (Men jag hade tänkt välja över 2.5 mål)
I förra mötet vann Doncaster med 4-1.

Fleetwood – Plymouth Asian 0 Plymouth Odds 2.00
Hemmalaget ligger på plats 21 medan bortalaget äger plats 6. Fleetwood slåss om sin överlevnad medan Plymouth har sista platsen till kvalet som kan räcka till avancemang till Championship.
En extremt viktig match för båda och här kommer det krigas med näbbar och klor. Jag säger stor fördel bortalaget som har en kalasform med 6 raka segrar och har endast förlorat 1/15 senaste matcherna. 
Fleetwood har katastrof form med raden 1-1-8 sista 10 matcherna. Klass och form talar betydligt mera för bortalaget än hemmalaget. Men väljer Asian 0 då Fleetwood vann bortamötet konstigt nog. 

Lycka till om ni tar rygg ! Det är helt valfritt 😉 

 

Tipsa om Speltips: 6-ling Engelsk fotboll 10/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades