19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 06 maj 2019

Speltips 6/5-Skövde-Sävehof-Handboll

Hej kamrater!

Maj har börjat fantastiskt och alla handbollsspel har hittat hem! Nu tar vi oss till Skövde Arena och förlitar oss på matchbilden från de 2 första mötena! Häng med! 

 

 

Skövde 

Extremt hemmastarka och tappade få poäng under grundserien! Laget har fin offensiv kraft i Jack Thurin, Rasmus Wremer, Richard Hanisch, Christoffer Hedberg, Kristian Svensson och Mattias Helt Jepsen. I mål har man vasse Marcus Holmen. I kvartsfinalspelet hade man lekstuga mot Lugi! 

 

 

Sävehof

Ett lag som verkligen blandade och gav i grundserien. I kvartsfinalspelet gick man en tung drabbning mot Malmö där man skrällde till och vann matchserien. Laget har gott om offensiv styrka i Oscar Sunnefeldt, Jonathan Edwarsson, Victor Ottoson, Sahili och Joakim Larsson. Bogojevic är en av lagets största stjärnor men är osäker till start även denna match. I mål står islänningen Björgvinsson och han är en riktigt vass keeper! 

 

Förra mötet och historik 

Det blev femte gången gillt för Sävehof den här säsongen. Skövde hade 4 raka segrar inför denna match. Tack vare ett grymt målvaktsspel av Björgvinsson, räddningsprocent på 42 och ett riktigt skarpt och aggressivt 5-1 försvar så lyckas Sävehof vinna den tighta matchen med 26-23. Oscar Sunnefeldt glänste i matchen med sina 5 mål! 

Första mötet var även det tight men som brukligt på hemmaplan löste Skövde 30 mål och då är det sällan de förlorar hemma! Matchen slutade 30-29 efter en riktigt spännande avslutning där Sävehof är nära att jobba ikapp 2 målsunderläget i slutet av matchen. 

 

Matcher den här säsongen:

Slutspelet:

30-29 Skövde segrare. 26 mål i ht.

26-23 Sävehof segrare. 22 mål i ht. 

 

Grundserien:

32-24 Skövde segrare. 28 mål i ht.

32-28 Skövde segrare. 28 mål i ht. 

36-32 Skövde segrare. 35 mål i ht.

 

Speltips

Jag väljer att spela 2 spel i denna match. Precis som i den framgångsrika reken mellan Alingsås-Kristianstad så räcker det att den högsta linan sitter för ett litet plus på kontot. Så 3 units investeras på under 29 mål i ht och 1 unit på under 28 mål i ht. Argument följer nedan.

 

 

Tipsa om Speltips 6/5-Skövde-Sävehof-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.77 & 1.52 under 29 ht & under 28ht 3 units & 1 unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

06 maj 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: under 29 ht & under 28ht
Insats: 3 units & 1 unit

ODDS: 1.77 & 1.52

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades