19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 06 mars 2019

Speltips 6/3 Redbergslid-AIK-Handboll

Hej kamrater!

4 av de 4 senaste spelen har hittat hem och vi går för femte! Häng med!

 

Speltips Redbergslid-AIK

Gnaget besöker Göteborg och vi får en lina jag inte kan blunda för trots att AIK är målsnålaste laget i ligan! 

 

Redbergslid

Göteborgarna är 6:a i tabellen och är inte de giganter de en gång varit i svensk handboll. 35 inspelade poäng på 28 matcher med en målskillnad på 759-742. Ett snitt på 53.6 mål/match. Hemma i Scandinavium har man blandat och gett och är 8:e ”bästa” lag på hemmaplan. På 13 matcher har man tagit 19 poäng och har en målskillnad på 358-328, ett snitt på 52,76 mål/match. De 5 senaste fighterna är snittet 57.2 mål/match. RIK hade en fin streak i slutet av 2018 och tog med sig den hela vägen in i mitten av februari. Till denna match kommer man dock med 2 raka förluster. Den ena en överraskande hemmaförlust mot Önnered och därefter en väntad bortaförlust mot Skövde. 

Spelare att hålla ett extra öga på är givetvis lagkapten Tobias Johansson, en av ligans mest rutinerade och bästa högernior. Oskar Ysander, August Wiger, Niclas Fingren och keeper Tobias Thulin är också spelare att nämna! Fingren kan stå för magiska framspelningar med hjälp av sin fantastiska spelförståelse! 5 senaste matcherna följer.

 

 

 

 

AIK

Gnaget kämpar för sin existens i högsta ligan och kommer med största sannolikhet få göra det hela vägen in i mål. Man jagas av rivalen Hammarby som bara är 1 poäng efter. På 28 matcher har AIK tagit 13 poäng och har en målskillnad på 675-757, ett snitt på 51.14 mål/match. På resande fot är snittet också 51.14 mål/match. 5 senaste är snittet högre, 53.4 mål/match. Det ”låga” snittet beror på lagets mediokra målskytte och man är ligans målsnålaste lag framåt. Laget kommer från en livsviktig seger hemma mot IFK Ystad i förra omgången där man faktiskt lyckas göra hela 36 mål. Matchen slutade 36-29. Dessförinnan hade man 4:a raka förluster. Jag nämnde lagets låga målproduktion. Det finns undantag och spelare som verkligen levererar över förväntan. Troels Velby Jörgensen är 2:a i målligan. Ola Pewik är också värd att nämna och om dessa 2 gör en bra match så når vi vår lina med råge! 5 senaste matcherna följer.

 

 

 

Speltips

Med 2 units väljer jag vad jag anser en låg lina till ett odds på 1.69 på Betsson. Flera bolag erbjuder inte linan alls och det finns en risk att den plockas bort innan matchstart. Argumenten följer nedan. 

Tipsa om Speltips 6/3 Redbergslid-AIK-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.69 Över 51.5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

06 mars 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Över 51.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.69

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades