Speltips: 4-ling Lördag Kupong Fotboll 5/5

Detta speltips är en 4-ling till lördag med matcher från olika delar av världen. I helgen som var satte jag en 4-ling på 4.3 i odds och en 4-ling på 8.9 i odds.
Självklart kan ingen person sätta kuponger på löpande band men det vore grymt coolt att sätta 3 raka så jag gör ett försök !

Matcherna:

Degerfors – Örgryte, BLGM 16.00.

Tabell 10an Degerfors hemma mot serieledande Örgryte. Två lag som vet vart målet står och här tror jag på minst 1-1. 
Degerfors har spelat 2st hemmamatcher och har målskillnad 3-3 efter dessa matcher. 
Örgryte har spelat 3st bortamatcher och har målskillnad 7-3 efter dessa matcher. 
Sist blev det 3-0 till Degerfors men historiskt mellan lagen sitter ofta BLGM. Det har faktiskt suttit i 5/6 senaste mötena.

Augsburg – Schalke 04, BLGM 15.30.

Tabell 11an Augsburg mot tabell 2an Schalke 04 som inte heller har något att spela för. Tror på en avslappnad tillställning där och minst 1-1 då båda lagen snittar en bit över 1 mål framåt på hemma respektive bortaplan. Augsburg har målskillnad 23-22 efter 16 hemmamatcher vilket ger ett trevligt målsnitt.
Schalke 04 har målskillnad 24-21 efter sina 16 bortamatcher vilket även skapar ett bra målsnitt. 
Tittar vi på inbördes möten så har 4/5 senaste blivit BLGM och förra matchen var helt galen med 3-2 till Schalke 04.

Kortrijk – Waregem, BLGM 18.00.

Detta är gruppen för att se vem som tar platsen till Europa League. Det finns bara en plats att kämpa om och detta är tabell 2an hemma mot 1an. 
Det är hemmalaget Kortrijk som ligger 4 poäng efter dagens motstånd Waregem och det är bara seger som gäller här. 
Kortrijk är extremt målstarka på hemmaplan men lika målstarka är Waregem på bortaplan. 
Kortrijk har 3-0-0 och målskillnad 8-3 hemma i denna grupp.
Waregem har 3-0-0 och målskillnad 8-3 borta i denna grupp. Ja ni ser själva, de snittar nästan 3 mål framåt på hemma respektive bortaplan och släpper in 1 mål också. 
Det är verkligen uppdukat för en svängig match med 2 bra offensiver och det luktar BLGM lång väg. 1-1 minst. 
BLGM har suttit 3/5 senaste mellan lagen, Kortrijk nollade 2 ggr irad men nu är det typ vinna eller försvinna som gäller. 

Venezia – Foggia BLGM 15.00.

Tabell 5an Venezia tar emot 9an Foggia. Med 3 omgångar kvar av säsongen står väldigt mycket på spel här. 
Venezia ligger på en stabil plats till slutspelet för att kunna nå Serie A men har bara 3 poäng ifrån 2a platsen som ger en direktuppflyttning ! 
Idag tar de emot Foggia som ligger nedanför slutspelet med 5 poängs marginal. En förlust idag innebär att säsongen är över och de hamnar i ingemanslandet. 
2 starka offensiver möts och Foggia trivs faktiskt bättre borta än hemma när det gäller målproduktionen. 
Venezia har målskillnad 26-12 efter sina 19 matcher. Ja de har ett bra försvar hemma och visst ser den statistiken illa ut för Foggia som måste näta. 
Men Foggia är ligans 3e bästa bortalag och det är bara ett lag som gjort fler mål på bortaplan. 
Foggia har målskillnad 33-34 efter sina 19 bortamatcher och snittar således 1.73 mål framåt på bortaplan. 
Är det något lag som ska rubba Venezia så är det Foggia. BLGM känns riktigt bra och jag tror detta slutar minst 1-1. 

Lycka till om ni tar rygg ! 

Nu går vi för 3e raka kupongvinsten 😀 

 

 

 

Tipsa om Speltips: 4-ling Lördag Kupong Fotboll 5/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades