00:00
Speltips
NHL 22 mars 2019

Speltips: 3st Open Net från Nattens NHL 22/3

Speltips: 

Spelsättet "Open Net" verkar ha blivit en omtyckt fluga efter att jag introducera det i våran spelgrupp och jag tycker vi spinner vidare på det roliga äventyret nu när slutspelet närmar sig i NHL.
Natten till ära har jag valt ut 3st spel som jag lägger 1 unit på varje, sedan lägger jag 0.5 unit på trippeln och håller tummarna för kung och fosterland att marginalerna är med mig !


Match 1.
Carolina - Tampa Bay: 

Carolina på plats 7 i Eastern Conference mot den överlägsna ledaren Tampa Bay. 
Med 10 omgångar kvar att spela av grundserien så kan Carolina inte slappna av än trots att de har ett försprång med 9p ner till Philadelphia med en match mindre spelad. Tampa Bay kan spela helt avslappnat och har ingenting att spela för då man redan har vunnit titeln "President Trophy" och är redan klara 1or i grundserien. 
Bra fajt att vänta och Tampa får som vanligt stå som favoriter, men här tror jag det blir jämnt och chansen till open net lär komma !

Match 2.
Nashville - Pittsburgh:

Nashville ligger 4a i Western Conference och Pittsburgh ligger 6an i Eastern Conference.
Inget av lagen är klara för slutspelet även om det ser bra ut för båda lagen. 
Nashville har 12p ner till Minnesota som ligger på fel sida strecket och Pittsburgh har 11p ner till Philadelphia i sin Division. 
Båda lagen är ofta inblandade i matcher som slutar med open net åt något håll och här tror jag likt första matchen att det kommer bli målrikt men ändå jämnt. Perfekta förutsättningar med skridskostarka lag !

Match 3.
Dallas - Colorado:

Dallas på plats 7 i Western Conference tar här emot Colorado på plats 10 i samma Conference. 
Dallas ligger just nu på sista slutsspelsplatsen med bara 5p ner till Minnesota och 6p ner till nattens motståndare Colorado. 
Därav blir denna match jätteviktig och jag tror det blir jämnt och målsnålt. 
Mycket står på spel och det normalt tajta Dallasförsvaret kommer få bekänna färg mot Colorados offensiv. 
Jag kan inte se något av lagen vinna stort och således bör det bli bra möjligheter i open net i slutet för båda lagen behöver segern här i grundseriens slutspurt. 

Kom ihåg att spela förnuftigt och lägg aldrig stora summor på högoddsare !
Lycka till om ni ryggar och spela aldrig för mera än vad du har råd att förlora. 
1 Unit på singlarna.
0.5 Unit på trippeln till 28.84 ! 

Spelen finns på: 
Nordicbet 100 % upp till 2.000 kr via denna länk. 

Betsson 100 % upp till 2.500 kr via denna länk.

Betsafe 100 % upp till 500 kr via denna länk.

Betway 100 % upp till 1.000 kr via denna länk.

På Betway brukar dessa specialspel komma ut senare än på de andra bolagen här över, men de har faktiskt lite högre odds på denna spelform så in och kika ! 

Tipsa om Speltips: 3st Open Net från Nattens NHL 22/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
3.05 Open Net 1 / 10 Unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

22 mars 2019

MATCHTID: 00:00

Spel: Open Net
Insats: 1 / 10 Unit

ODDS: 3.05

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades