19:00
Speltips
Champions League 30 mars 2019

Speltips 30/3 Nantes-Rhein Neckar-Handboll

Hej kamrater!

Återigen Champions League handboll på menyn och vi tar oss till möte 2 i åttondelsfinalen och mötet mellan Nantes och Rhein Neckar!

 

Nantes 

Ett av få lag som kan hota PSG i den inhemska ligan. Nantes är placerade på en 2:a plats och har 32 poäng tagna på 19 matcher. I CL spelet slutade man på 4:e plats i gruppen med 14 tagna poäng på 14 matcher, målskillnaden landade på 421-408. Ett snitt på 59.2 mål/match. På hemmaplan tog laget 9 poäng på 7 matcher och målsnitt/match blev 58. Nantes jagar sin andra raka kvartsfinal i turneringen och behöver vinna med minst 3 mål för att lösa uppdraget. Spelare som ska lösa det för Nantes offensivt är stjärnorna Kiril Lakarov, Valero Rivera Folch, David Balager och framförallt Nicolas Tournat! 5 senaste matcherna följer:

 

 

 

 

 

 

Rhein Neckar

Laget blandar och ger i Bundesliga och är placerade på en 4:e plats i ligan. Man kommet från en överraskande 5 målsförlust mot bottenlaget Gummersbasch i förra omgången. I CL spelet slutade laget på 5:e plats i gruppen med 14 tagna poäng. Målskillnad 418-410 vilket ger oss ett snitt på 59.14 mål/match. På bortaplan var snittet 57.14 mål/match. Laget har inte nått kvartsfinal sedan 2014. Offensivt så står playmakern Andy Schmid för ordentligt med kvalitet med galna 86 gjorda mål än så länge i turneringen. Fler spelare att nämna är islänningarna Valur Sigurdsson och Alexander Petersson, från Danmark så bidrar Mads Mensah Larsen med offensiv kraft och självklart måste vi nämna även Jannick Kohlbacher! 5 senaste följer:

 

 

 

 

Speltips & Historik

Vi erbjuds idag en lina jag värderar på tok för låg! Oddset kan tyckas lågt men med tanke på de offensiva krafter båda lagen besitter så investeras 3 units på linan! Jag tror denna lina kommer att plockas bort innan avkast! Argumenten följer nedan!

 

Tipsa om Speltips 30/3 Nantes-Rhein Neckar-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.63 Över 57.5 mål 3 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

30 mars 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Över 57.5 mål
Insats: 3 units

ODDS: 1.63

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades