19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 03 april 2019

Speltips 3/4 Alingsås-Ystad-Handboll

Hej kamrater! 

Återigen dags för ett möte mellan Alingsås och Ystad! Varför ändra ett vinnande koncept? Vi åker vidare i den här matchserien och hoppas på tredje raka från detta möte här! Häng med!

 

Alingsås

Slutade till slut på en 4:e plats i grundserien. Laget hade chansen att klättra inför sista omgången men misslyckades med detta efter att bara ha lyckats få 30-30 borta mot Önnered. Alingsås skrapade ihop 19 segrar, 3 oavgjorda och 10 förluster i grundserien. Laget snittade 27.91 gjorda mål/match och släppte i snitt in 25.66 mål/match. De bästa målskyttarna i laget under grundserien var Felix Claar, Mishels Liaba, Samuel Lindberg och Benjamin Helander. Av topp 8 lagen (de som tar sig till slutspel) 4:e bästa lag då det kommer till insläppta mål. Detta mycket på grund av 2 riktigt starka keepers, Niklas Kraft med en räddnings% på 35 och Gustav Skagerling på 39%. Offensivt landar man in som 4:e bästa lag av topp 8! 

I de 2 första matcherna har försvaret och målvakter stått upp fantastiskt bra mot Ystad. Första mötet var disciplinerat till tusen och man släppte bara 23 bollar bakom sig trots förlängning i matchen. Match nr 2 var laget också starka defensivt, 25 bollar trillade in när man förlorade matchen med 25-19. Keeper Niklas Kraft har fina 40 i räddningsprocent i slutspelet. 

 

 

Ystads IF

Slutade på 5:e plats med 38 tagna poäng. 17 segrar, 4 oavgjorda och 11 förluster. Ystad snittade 28 gjorda mål/match och släppte i snitt in 26,66. I Ystad så har vi offensiv kraft i bröderna Hallbäck, Kim Andersson, Jonathan Svensson och Hampus Andersson. Offensivt så var Ystad 4:e bästa lag av topp 8. Defensivt så blev man 6:e bästa lag i grundserien och det finns lite mer att önska av målvaktsspelet från Anders Persson som har en räddningsprocent på 31 med sig in i slutspelet. 

Ystad har även de visat prov på otroligt starkt disciplinerat försvarsspel de 2 första matcherna och har faktiskt bara släppt 38 mål under ordinarie tid! Det är riktigt riktigt vasst. I andra matchen var Kim Andersson en gigant på planen och visade att all hans rutin kommer till sin rätt i så här viktiga fighter. Keeper Anders Persson har helt galna 45 i räddningsprocent än så länge i slutspelet! 

Lagens 5 senaste möten följer här:

 

Tight och målsnål minst sagt! 

 

Speltips & Historik

Som jag nämnde så brukar detta vara tighta möten. I slutspelet har lagen visat att ingen bjuder på några extra millimeter för motståndarna och jag har svårt att vi skulle få se något annat än liknande scenario i denna viktiga drabbning. 2 spel läggs med 2 units på respektive och spelen baseras på historiken och matchbild från de 2 första mötena i matchserien

 

Slutspelet i år:

19-19 Alingsås segrare efter förlängning. 17 mål i första halvlek.

25-19 Ystad segrare. 20 mål i första halvlek.

 

Grundserien i år:

27-20 Alingsås segrare: 22 mål första halvlek.

26-24 Ystad segrare: 23 mål första halvlek.

Kvartsfinalspel förra året:

27-25 Alingsås segrare: 25 mål första halvlek.

32-26 Ystad segrare:27 mål första halvlek.

29-28 Alingsås segrare: 26 mål första halvlek.

28-24 Alingsås segrare: 24 mål första halvlek.

28-29 Ystad segrare: 26 mål första halvlek.

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 3/4 Alingsås-Ystad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.68 & 1.74 Under 25.5 mål ht & Under 51.5 mål ft 2 units på respektive spel N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

03 april 2019

MATCHTID: 19:00

Match: Alingsås - Ystad
Spel: Under 25.5 mål ht & Under 51.5 mål ft
Insats: 2 units på respektive spel

ODDS: 1.68 & 1.74

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades