19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 29 april 2019

Speltips 29/4 Sävehof-Skövde-Handboll

Hej kamrater! 

Vilken helg vi har haft! 3 fina dubblar har hittat hem! Idag tar vi oss till Partille Arena och möte 2 mellan Sävehof och Skövde! Häng med så åker vi! 

 

Sävehof

Tar sig till semifinal efter en riktigt vass insats mot tunga Malmö som bitter fick ångra att de valde göteborgarna i kvartsfinalspelet. Tuffa matcher i hela matchserien där Sävehof till slut vinner med 3-1 i matcher! I Sävehof har vi galet vassa offensiva pjäser i Oscar Sunnefeldt, Sahili och Bogojevic. Vi har rutin i Joakim Larsson och Larholm som sliter riktigt tungt både defensivt och offensivt. Bogojevic missade första drabbningen och det verkar som att Sävehof mörkar hans närvaro eller ej i denna match. Spelet vore detsamma oavsett spel eller ej för honom.

 

Skövde

Gjorde processen kort med stackars Lugi i kvartsfinalspelet och vann enkelt med 3-0 i matcher. Ett extremt starkt lag framförallt på hemmaplan där de pulveriserade motståndare efter motståndare i seriespelet. Spelare som Rasmus Wremer, Mattias Heltp Jensen, Jack Thurin och Christoffer Hedberg står för en galet stark offensiv! 

 

Första mötet

Jag rekade hemmaseger i match 1 vilket gick hem. Skövde vinner matchen och vi fick en otroligt sevärd match. Båda lagen bjöd på grym handboll och satsade 110% framåt. Trots 15 inplay räddningar i första halvlek och 2 missade straffar så fick vi se ett målkalas i matchen som slutade 30-29 till Skövde! Fina insatser i matchen av Sahili, Larholm, Wremer och Jack Thurin offensivt! 

 

Speltips 

Speedybet erbjuder oss ett fint värde på ett överspel som jag hugger på! Över 55.5 mål i matchen till ett odds på 1.71 är fina fisken! Argument och senaste möten följer:

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 29/4 Sävehof-Skövde-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.71 Ö 55.5 mål 2 units N/A Spela nu

200% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

29 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Ö 55.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.71

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades