19:30
Speltips
Svenska Handbollsligan 29 mars 2019

Speltips 29/3 Ystad-Alingsås-Handboll

Hej kamrater! 

Det blev spännande igår med målspelet i Sävehof-Malmö men vi hämtade till slut hem den och kassan växte med drygt 1.5 units. Idag tar vi oss till kvartsfinal 2 mellan Ystad och Alingsås. Matchserien står helt enligt plan 1-0 till Alingsås och Ystad jagar kvittering! Häng med!

 

Ystad

Laget landade in på 6:e plats i tabellen och var laget som alla andra valde bort att möta. Alingsås fick snällt bara tacka och ta emot dem som motståndare. 38 poäng inspelade på 32 matcher med en målskillnad på 896-853. Det ger oss ett snitt på 54.65 mål/match. På hemmaplan var snittet 55.9 mål/match. Målen kommer framförallt av Hallbäck och Kim Andersson. Kim gör bara inte mål. Han vann även assistligan i grundserien. I mål har vi Måns Landgren och Anders Persson. Framförallt Landgrens räddnings% sticker ut positivt, fina 37%! Ystad är ett starkt fysiskt lag som sällan bjuder på några gratistchanser eller slarvar i försvaret!

 

 

 

Alingsås

Slutade på 4:e plats i serien med 41 tagna poäng och en målskillnad på 893-821. Ett snitt på 53.5 mål/match. På bortaplan landade snittet på 54.25 mål/match. Offensivt så är Felix Claar och Mishels Liaba de som drar det tunga lasset! I mål så stod Gustaf Skagerling för en riktigt bra säsong med en fin räddnings% på 38! 

 

Speltips & Historik

Alingsås har pole position i matchserien efter senaste segern. Vinner Alingsås idag så skulle jag kunna ta gift på att de blir semifinalklara och att matchserien inte går till 5 matcher. Första mötet var precis som de flesta mötena lagen mellan riktigt tight! Slutresultatet skrevs till 19-19! Alingsås vann till slut med 25-23 efter förlängning. 48 mål alltså med 2 förlängning spelad! Jag förutspår återigen en tight tillställning där försvarsspelet kommer att prioriteras återigen. Linan jag väljer är för mig för låg och jag spelar 2 units! 5 senaste möten följer: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 29/3 Ystad-Alingsås-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.78 Under 52.5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

29 mars 2019

MATCHTID: 19:30

Spel: Under 52.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.78

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades