Speltips 28/2 Storvreta-Växjö-Innebandy

Hej kamrater! 

Flensburg och Nantes gjorde jobbet igår och målspelet satt fint! Februaris sista spel blir i SSL och en lina som enligt mig känns för låg! Häng med! 

 

Speltips

Idag tar vi oss till SSL och ett möte med ett lag som vill ta sig till slutspelet som seriesegrare och ett lag som ännu inte säkrat sin slutspelsplats! Mötet mellan Storvreta och Växjö är på agendan och vi är på jakt efter mål! 

 

Storvreta

Serieledare efter 27 matcher med 66 tagna poäng. Målskillnaden är 210-139 vilket ger oss ett snitt på 12.9 mål/match. På hemmaplan är man otroligt starka och stoltserar med 37 poäng på 14 spelade matcher. Målskillnad 113-71. Ett snitt på 13.14 mål/match. Formen är fin trots mycket avbräck senaste veckorna. 12 poäng på de 5 senaste, målskillnad 31-22. Ett snitt på 10.6 mål/match. Storvreta har 2 förluster på de senaste 20 matcherna varav den ena förlusten var mot finska Classic i Champions Cup! Att Storvreta har lyckats bibehålla sitt fantastiska spel och offensiv är imponerande då laget har haft gott om bortfall den senaste tiden. Läget är nu ljusare och senaste spelare tillbaka från frånvaro är Jesper Bergren som inför matchen pratar om ”det kommer att bytas chanser hejvilt precis som vanligt mot Växjö” 

 

Spelare att hålla ett extra öga på är Robin Nilsberth men framförallt är det Albin Sjögren 2:a i poängligan som kommer att hjälpa oss nå vårt spel. Sjögren själv hävdar att det finns mer att hämta hos honom trots att han gör poäng i match efter match. Storvretas senaste 5 matcher följer. 

 

 

 

 

 

Växjö

Vipers är placerade på en 5:e plats i ligan och har ännu inte säkrat sin slutspelsplats. På 27 matcher har man tagit 47 poäng och har en målskillnad på 11.85 mål/match. På bortaplan har man skrapat ihop 21 poäng på 13 matcher och målskillnaden är 80-66, ett snitt på 11.23 mål/match. Formen är ok med 3 segrar på de 5 senaste. Man kommer från en 7-4 seger hemma mot Dalen. Växjös höga försvarsspel är en av anledningarna till dagens spel. Det kommer att bjudas på flertalet chanser för Storvreta pga deras taktik i försvaret. Växjös 5 senaste matcher följer. 

 

 

 

Speltips

Dagens spel blir över 11,5 mål i matchen med 2 units. Historiskt mellan lagen så är matcherna rena holmgångar vilket öppnar för mängder med poweplay och som redan nämnts, Växjös höga försvar öppnar upp för Storvretas sylvassa offensiv. Fler argument följer nedan.

Tipsa om Speltips 28/2 Storvreta-Växjö-Innebandy till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Över 11.5 mål i matchen 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Över 11.5 mål i matchen
Insats: 2 units

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades