19:00
Speltips
Champions League Handboll 27 februari 2019

Speltips 27/2 Flensburg-Nantes-Handboll

Hej kamrater!

Då har det återigen blivit dags att ta oss an handbollens Champions League och jag har en tanke! Häng med! 

 

Speltips Flensburg-Nantes

En viktig match för båda lagen i jakten på slutspelsplatserna. 

 

Flensburg

”Svensklaget” Flensburg innehar idag tredjeplatsen i gruppen. Man har på 13 matcher tagit 14 poäng och har en målskillnad på 349-341. Ett snitt på 53 mål/match. Flensburg kommer med en seger i bortamatchen mot Zagreb. En match som slutade 22-21. Laget är defensivt starkt där framförallt kapten Tobias Karlsson är en riktigt viktig defensiv pjäs. Flensburg har mängder av profiler, vad sägs om Magnus Röd, Lasse Svan, Simon Jensen, Simon Jeppson, Hampus Wenne, Anders Zachariassen? Flertalet av dessa var stora profiler i senaste VM. Laget leder Bundesliga och kommer definitivt vara med om att slåss om Bundesliga titeln även i år. I Bundesliga är snittet i Flensburgs matcher 51 mål/match. 

 

Nantes

4:e plats i tabellen och man är 1 pinne efter Flensburg. Målskillnaden är 392-379. Ett snitt på 59.3 mål/match. På bortaplan i CL är snittet hela 60 mål/match. Nantes är ett lag som bara tutar och kör. Starka offensivt men inte lika starka bakåt. Ibland under matcherna så undrar man om de ens har en matchplan då det kan svänga något galet under Nantes matcher. Matchen borta mot Skjern är ett typexempel på hur matcherna kan se ut. Underläge i halvtid med 17-15 för att sen gå ut och tuta och köra och vinna andra halvlek med 19-15. Nantes kommer från en 29-26 seger i förra rundan. I LIDL Starligue är man på andraplats och har ett målsnitt/match på 56.8 mål/match. Spelare att hålla ett extra öga på är Nicolas Tournat, Nicolas Claire, Espen Lie Hansen men framförallt Kiril Lazarov. 

 

Speltips

Jag väljer att kliva in på en lina i den här fighten jag anser vara för låg! Trots Flensburgs defensiv så tror jag att vi överträffar linan 56.5 mål. Tror på en likande tillställning från lagens senaste möte då linan krossades och argumenten följer nedan:

Tipsa om Speltips 27/2 Flensburg-Nantes-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.75 Över 56,5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

27 februari 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Över 56,5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.75

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades