20:00
Speltips
Champions League 25 april 2019

Speltips 25/4-Vardar-Szeged-Handboll

Hej kamrater! 

Gårdagens underspel mellan Nantes-Barcelona hämtade vi hem busenkelt! Grattis till er som hängde med! Nu tar vi oss till Makedonien och möte 1 mellan Vardar och Szeged! 

 

Vardar

Makedoniens handbollsstolthet med ett magiskt hemmasupport blev 3:a i gruppspelet. I 8-delen tar man en förkrossande seger mot Zagreb i första mötet och stjärnor som Igor Karcic, Danar Kristopans och Stube gick inte på 100% i hemmamötet men trots det vinner de även den matchen! I inhemska ligan är man inne i slutspelet och visar i förra matchen upp en galen moral då man vänder ett 18-10 underläge i halvtid till seger med 30-28! Vardar var i samma grupp som Sveriges starkaste lag Kristianstad och bara för att ge er en känsla om hur hemmastarka de är så se på detta, 33-25 är en utklassningsseger! De bjöd även giganterna Barcelona på en tuff match hemma trots att matchen slutade med förlust. 

 

Szeged

Ett av 2 ungerska lag i kvartsfinal och här hittar vi namn som Jonas Källman, Richard Bodo, Stefan Sigurmansson, alla riktigt kvalitativa handbollsspelare! I gruppspelet slutar man 2:a efter PSG och i åttondelen har man en behaglig resa där man slår ut polska Wisla Plock! Ungerska lag ska inte underskattas, det blev Flensburg väl varse om ikväll! Ligan håller bra kvalitet och det är 2 lag som slåss om titeln år efter år, Szeged och Telekom Vezprem! 

 

Speltips

Baserat på vad Vardar har visat upp på hemmaplan i år i CL och med det magiska hemmasupporten så blir mitt val idag Vardar seger! Lägger vi dessutom till historiken mellan lagen så blir jag än mer övertygad! Bäst odds hittar jag just nu på Betfair! 2 units spelas! Senaste möten och argument följer:

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 25/4-Vardar-Szeged-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Vardar FT 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

25 april 2019

MATCHTID: 20:00

Spel: Vardar FT
Insats: 2 units

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades