19:00
Speltips
Handbollsligan kval 25 mars 2019

Speltips 25/3 Hallby-Karlskrona-Handboll

Hej kamrater! 

Visst är det en underbar känsla med 8 raka gröna bockar i spreadsheet? Idag tar vi oss till Jönköping för kvalmatch 1 mellan Hallby och Karlskrona! 

 

Hallby 

Landar in på en tredje plats i allsvenskan med 37 tagna poäng på 26 matcher. Målskillnad 807-712. Näst bästa laget i ligan offensivt men sämst av topp 5 lagen defensivt. Faktum är att man bara släppte in 5 mål färre än Linköping som nu kvalar neråt i seriesystemet! På hemmaplan var man riktigt starka med 23 inspelade poäng på 13 matcher. 12 raka hemmasegrar imponerar helt klart!

Tränare Jesper Östlund säger inför matchen:

”För vår del kommer mycket att handla om att släppa handbromsen från start och leva ut vår ungdomliga entusiasm. Att tro på oss själva och inse att vi inte är långt ifrån en total succé. Vi behöver följa vår matchplan slaviskt och förbereda oss minutiöst”

Fem senaste matcherna följer:

 

Karlskrona

Minst sagt dramatisk avslutningsomgång för Karlskrona! Laget mötte Hammarby och matchen var direkt avgörande för kvalspel eller direkt nedflyttning. I halvtid låg man på direkt nedflyttningsplats. Man tar sig samman i pausen och går ut och fullkomligt krossar Bajen i andra halvlek och vinner den med 20-11. Matchen slutade 32-25. Laget tog 18 poäng på 32 matcher och målskillnaden slutade på 802-918. Karlskrona är ett fysiskt och mycket erfaret lag. Lagkapten Niklas Grundsten har exempelvis 17 år på elitnivå i sin CV. Grundsten avslutar karriären efter den här säsongen och han kommer inte tillåta att laget åker ur! Även Hampus Dahlgren lämnar klubben efter säsongen och han garanterar att han ska göra allt för att lösa detta tillsammans med resten av laget! Lagets bästa målskyttar är Tomas Reznicek och Tobias Nordahl. I mål så har Uros Tomic imponerat under säsongen trots en relativt låg räddnings% på 31. Vi ska då ha med oss att han har fått stå pall för mängder av skott mot sig! Fem senaste följer:

 

 

 

 

Speltips & Historik

Jag tror Karlskronas rutin från den här typen av matcher mot Hallbys ungdomliga lite naiva försvarsspel kommer att vara avgörande för den här matchserien som jag tror Karlskrona vinner med 3-0. Oddset på 2:an är dock för lågt i min bok och jag väljer istället att spela 2 spel i matchen. Karlskrona vinna halvlek 1 och Karlskrona att vinna halvlek 2. 2 units på varje spel läggs. Senast lagen möttes var 2014 i Allsvenskan där Karlskrona vann med förkrossande 34-26. 5 senaste möten följer. 1 match avgjordes på walk over. 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 25/3 Hallby-Karlskrona-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.67 & 1.67 Karlskrona vinna 1:a halvlek. Karlskrona vinna andra halvlek 2 units på respektive spel N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

25 mars 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Karlskrona vinna 1:a halvlek. Karlskrona vinna andra halvlek
Insats: 2 units på respektive spel

ODDS: 1.67 & 1.67

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades