20:45
Speltips
Champions League 24 april 2019

Speltips 24/4 Nantes-Barcelona-Handboll

Hej kamrater! 

Grattis till er som har hoppat på de senaste spelen då 4 av 5 har hittat hem! Nu tar vi oss till Champions League kvartsfinalerna och första mötet mellan Nantes och Barcelona! Jag har en tanke som känns fin! Häng med! 

 

Nantes

Spelare som Nicolas Claire, Oliver Guy Nyokas, Kiril Lazarov och Nicolas Tournat är några av stjärnorna i Nantes som behöver prestera över sin potenial i detta dubbelmöte för att Nantes ska kunna hota Barcelona. Laget hamnade på 4:e plats i gruppspelet och fick därefter möta Flensburg i 8-delsfinalen. Man tog sig vidare på ett minst sagt dramatiskt sätt där man på målskillnad tar sig vidare. 1 mål tillgodo som kom riktigt sent i det andra mötet säkrade kvartsfinalplatsen. I gruppspelet snittade Nantes matcher 59.2 mål/match. 

 

 

Barcelona 

Utan tvekan ett av världens bästa klubblag! Spelare som Ludovic Fabregas, Dika Mem, Casper Mortensen, Palmarsson mfl kommer att göra det tufft för Nantes och förmodligen så ser vi Barca i semifinalen! Barca vann gruppen med 4 poängs marginal till tvåan och spelade magisk handboll i gruppspelet. Iom att laget vann gruppen så blev de direktkvalificerade till kvartsfinalen. Medans Nantes säkrade sin plats i denna matchserie så säkrade Barcelona ligasegern på hemmaplan. De kan alltså ha fullt fokus på CL nu! I gruppspelet snittade Barcas matcher 62.64 mål/match. 

 

Lagen har mötts 2 ggr historiskt och det var i gruppspelet i CL förra året och då slutade matcherna så här:

 

 

 

 

Speltips

Trots Barcas höga målsnitt/match i gruppen väljer jag ett underspel i denna match. Linan u 61.5 mål är för generös för att blunda för enligt mig. Att det skulle bli fler än 1 mål i minuten i denna match ser jag som högst osannolikt. Argumenten följer nedan: 

 

 

Tipsa om Speltips 24/4 Nantes-Barcelona-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.62 Under 61.5 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

24 april 2019

MATCHTID: 20:45

Spel: Under 61.5
Insats: 2 units

ODDS: 1.62

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades