16:15
Speltips
Svenska Handbollsligan 24 mars 2019

Speltips 24/3 Malmö-Sävehof-Handboll

 

Hej kamrater!

Efter att Flensburg gjorde jobbet samt att en dubbel i tråden satt så har vi nu 7 raka! Vi åker till Malmö och spanar in kvartsfinal 1 mellan Malmö och Sävehof! Häng med! 

 

Malmö

Tog hand om andraplatsen i grundserien och valde därefter att möta Sävehof i kvarten precis som förra säsongen. Laget lyckades spela hem 44 poäng på 32 matcher. Målskillnaden landade på 876-793. På hemmaplan var man löjligt starka och tog 27 poäng på 16 matcher. Målskillnad 445-378, det ger oss ett snitt på låga 23,6 insläppta mål/match på hemmaplan. Defensivt så var Malmö överlägset det bästa laget i grundserien med sina 793 insläppta mål. I sista seriematchen besegrar man Skövde hemma med 24-21. Offensivt så var laget i grundserien 5:e starkaste lag av topp 8 lagen.  Offensivt så är Anton Blickhammar lagets bästa målskytt på 128 mål, hela 60 mål efter skyttekungen Alfred Jönsson. Även Adam Lönn bör nämnas. Defensivt är laget som jag skrev starka och keepern Robin Paulsen Haug är en klippa och slutar 2:a i målvaktsligan med en fin räddnings% på 38. Fem senaste matcherna följer.

 

 

 

 

 

 

Sävehof

Laget från Partille verkligen blandar och ger. Trots offensiva krafter som Sunnefeldt, 2:a i målligan och Bogojevic så lyckas man bara placera sig på 7:e plats i ligan. Trots att man alltså är 3:e bästa offensiva lag av topp 8 lagen. Defensivt är det ingen rolig historia då man släpper in 890 mål på 32 matcher. Sämst av topp 8 och faktiskt även fler insläppta än AIK som får kvalspela för att hålla sig kvar. I målet växlar man mellan Simon Möller och Björgvinsson och dessa 2 har blygsamma 30 respektive 31% i räddningsprocent. I sista seriematchen gör man en stark insats och besegrar Ystad borta med 34-27. Fem senaste följer:

 

 

 

 

 

Speltips & Historik

Även om senaste mötet mellan lagen var ett målkalas i Partille 33-31 till Malmö så tror jag precis som förra årets kvartsfinalmöte på extremt mycket kamp, bra målvaktsspel och tuffa defensiva dueller. Baserat på det så väljer jag att kliva in med 2 unit på under 27 mål i ht @ 1.88 som jag värderar på tok för högt baserat på vad Sävehof presterat i Malmö historiskt. Vi vet att lagen stänger till extra mycket när det vankas slutspel.Se nedan när Malmö varit hemmalag.

25-23 Sävehof vinnare. 22 mål i ht.

25-23 Malmö vinnare, kvartsfinal, 23 mål i ht.

22-18 Malmö vinnare, kvartsfinal, 22 mål i ht.

28-25 Malmö vinnare, grundserie, 26 mål i ht.

32-29 Malmö vinnare, 2016 grundserie 29 mål i ht.

Malmös fem senaste hemmamatcher mot övriga motståndare.

22 mål i ht.

22 mål i ht.

23 mål i ht.

25 mål i ht.

33 mål i ht. 

Tipsa om Speltips 24/3 Malmö-Sävehof-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.88 Under 27 mål första halvlek 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

24 mars 2019

MATCHTID: 16:15

Spel: Under 27 mål första halvlek
Insats: 2 units

ODDS: 1.88

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades