Speltips 23/6: Sydkorea – Mexico (fotbolls-VM)

Godmorgon Spelvänner! Gårdagens spel på Nigeria – Island satt till fina 3,20. Islands brända straff i slutet på matchen bäddade för vinsten och visst var det skönt med lite extra flax i det skedet. Jag fortsätter med ännu en match från VM och har kollat in mötet mellan Sydkorea – Mexico. Här tror jag många valt att spela den raka 2an. Jag går dock på ett intressant spel på hörnmarknaden. Haka på!

Sydkorea – Mexico

Sverige slog ju som bekant Sydkorea i första gruppspelsomgången i en tight match. Mexico chockade och vann mot självaste Tyskland med 1-0. Här är det ju självklart svårt att inte tro på att Mexico knyter ihop påsen och säkrar avancemang. Jag är dock inne på att det blir lite svårare för mexikanarna än vad många tror. Flera gånger under detta VM har vi sett de mindre nationerna streta emot bra i David mot Goliath matcherna. Visst kommer Mexico äga mycket boll och leta öppningar i Sydkoreas försvar. Samtidigt måste Koreanerna försöka knipa 3 poäng här för att bara få med sig X och hoppas på att man slår Tyskland i sista omgången är knappast planen.

Sydkorea skapade 5 hörnor mot Sverige medans Mexico endast skapade 1 mot Tyskland. Nu blir rollerna lite annorlunda och Korea blir ett mer tillbakapressat lag samtidigt som Mexico kommer rulla mycket boll inom laget. 1,86 på under 9,5 hörnor i matchen känns därför rimligt och jag hoppar in med 6 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Mexico rullar mycket boll inom laget och skapade bara 1 hörna mot Tyskland

✅ Sydkorea skapade 5 hörnor mot Sverige, blir mer tillbakapressat här

⚠ Sydkorea kan välja att försöka få till fasta situationer när man väl vågar ge sig iväg uppåt i banan.

Speltips: UNDER 9,5 hörnor i matchen @1,86

Units: 6

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Speltips 23/6: Sydkorea – Mexico (fotbolls-VM) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades