18:00
Speltips
Champions League Handboll 23 mars 2019

Speltips 23/3 Brest-Flensburg-Handboll

Hej kamrater! 

Halvtidspelet i Alingsås-Ystad satt till fina 1.80 och vi blickar vidare mot Champions League imorgon lördag! Häng med!

 

Speltips

8 dels final i CL och mästarna från 2014 åker till Vitryssland! 

 

Brest

Vitryssarna tog den sista slutspelsplatsen i gruppen efter en viktig seger mot Kristianstad. Man tog sig med detta förbi Montpeiller i sista omgången. På 14 matcher lyckades man knåpa ihop 9 poäng och målskillnaden slutade på 379-419. Poängen tog man främst på hemmaplan där 7 poäng inkasserades på 7 matcher. I ligaspelet går Brest som tåget och man har med sina nio raka segrar säkrat slutspelsplatsen. 4 år i rad har Brest lyckats ta sig till 8del i CL men aldrig tagit sig längre än så. Spelare att hålla koll på är Petar Djordic (fd Flensburgspelare), Darko Djukic och såklart Alex Shukurinsky! Fem senaste matcher följer:

 

 

 

 

Flensburg

Tyskarna slutar 3:a i sin grupp med 15 tagna poäng på 14 matcher. Målskillnad 378-370. Senast Flensburg missade kvartsfinalspel i CL var 2012. I Bundesliga går laget helt otroligt bra! 36, ja precis, 36 raka segrar och man har inte tappat poäng sen mars 2018. Hyfsat facit. För oss svenskar är det extra kul att hålla ett öga på kvalitativa Tobias Karlsson, Hampus Wanne, Simon Jeppsson och Jim Gottfridsson. Övriga stjärnor i laget är Magnus Röd, Lasse Svan, Anders Zachariassen och Rasmus Lange Schmidt. Fem senaste matcher följer:

 

 

 

 

Speltips och Historik

Lagen möttes i 8 dels finalen för 2 år sedan och Flensburg stod som segrare i båda matcherna. 26-25 och 28-26 slutade matcherna. Lagen har historiskts mötts 4 gånger och Flensburg har vunnit alla fyra möten. Jag väljer att spela 1,5 units på Flensburg seger och argumenten följer.

Fem senaste möten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 23/3 Brest-Flensburg-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.89 Flensburg seger 1,5 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

23 mars 2019

MATCHTID: 18:00

Spel: Flensburg seger
Insats: 1,5 units

ODDS: 1.89

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades