Speltips 22/6: Nigeria – Island (fotbolls-VM)

Godmorgon Spelvänner! Lite stramare utbud på basketen just nu så jag ger mig på min andra favoritsport och hämtar ett spel från fotbolls-VM. Jag har hittat en smällkaramell till 3,20x smeten i matchen mellan Nigeria och Island. Haka på!

Nigeria – Island

Island visade återigen att vulkanen fortfarande fungerar. 1-1 mot Argentina i öppningsmatchen har gett islänningarna ett fint läge inför denna match, speciellt nu när Argentina fick storpisk mot Kroatien. Nigeria fick en tuff start på detta VM när man förlorade med 2-0 mot Kroatien i öppningsmatchen. Dock så sköt man på det mesta och skapade 5 hörnor mot ett Kroatien som ändå var bollförande matchen igenom. Island fick som sagt 1-1 mot Argentina men skapade bara 2 hörnor på hela matchen. Kollar man Islands hörnstatistik så är man inte ett lag som söker speciellt mycket hörnor. Man håller sig mer centralt i sitt spel i mitt tycke. Mot ett Nigeria som inte tvekar på att avsluta i alla möjliga lägen och som dessutom måste gå för 3 poäng här så tror jag Nigeria får flest hörnor i matchen.

Island vet dock hur man lirar effektivt försvarsspel och ställer om fint i sina kontringar. Jag tror på en ganska målsnål historia här. 1-0, 1-1 eller 0-1 känns som rimliga resultat och då finns ett fint lir på Leovegas där vi får 3,20x pengarna på att Nigeria får flest hörnor och matchen slutar under 2,5 mål. 4 units på detta spel känns rimligt och jag önskar alla som ryggar ett stort lycka till.

✅ Nigeria skjuter på allt och måste gå för 3 poäng

✅ Island avväger sina avslut betydligt mer

✅ Islands starka försvar borgar för en målsnål historia

✅ Målskillnaden i denna gruppen blir viktig

⚠ Lagen har inte mött varandra tidigare

Speltips: Under 2,5 mål i matchen och Nigeria får flest hörnor @3,20

Units: 4

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Speltips 22/6: Nigeria – Island (fotbolls-VM) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades