17:15
Speltips
Svenska Handbollsligan 22 april 2019

Speltips 22/4 Alingsås-Ystad-Handboll

Hej kamrater!

Haft extrem oflax med de 2 senaste rekarna där vi har missat på 1 mål i 2 raka matcher! Det är lika hårt att ryka på små marginaler som det är skönt att vinna på dem! Idag ska det avgöras i matchserien mellan Alingsås och Ystad och här känner jag mig trygg med min tanke och presenterar här ett drag med 3 olika spel! Häng med! 

 

Alingsås

Hade kniven mot strupen förra mötet och att åka till Ystad med vetskapen om att det kunde varit säsongens    sista match sätter nerver i ett lag. Det märktes i första halvlek där det kändes som att laget var kvar i spelarbussen. Första 15 var nog lagets sämsta i år, efter en timeout händer något och helt plötsligt så är de i ledning och vid halvtidsvilan har de en ledning med 10-9. Andra halvlek kör de över Ystad och vinner till slut med 28-21! Spelare att hålla koll på är Mishels Liaba, Samuel Lindberg, Felix Claar och Andreas Berg! I mål har vi Niklas Kraft som är en ligans bästa keepers! 

 

Ystad

Som jag nämnde i tidigare, Ystad har lekstuga första 15 i förra mötet både offensivt och defensivt. Man neutraliserade Alingsås vassa offensiv på ett magiskt sätt, jag upplevde därefter att de blev nonchalanta och bekväma pga sin överlägsenhet och blev mer eller mindre chockade när Alingsås började jobba sig in i matchen igen. I Ystad så har vi riktigt vassa lirare i Mario Lipovac, bröderna Hallberg, Alexander Borgstedt och framförallt då Kim Andersson! I målet växlar man mellan Måns Landgren och Anders Persson och båda dessa herrar håller hög kvalitet! Kim Andersson har haft ett strulande knä och spelar med det lindat och han lär offra både höger och vänster knä för att få Ystad till semifinal! 

 

Speltips

Det ska alltså avgöras och oj vilken kamp det kommer att vara i varje duell! Jag väljer idag 3 spel! Under 27 i ht, under 26 i ht och under 51.5 mål i matchen. Anledningen till det kommer här:

 

Slutspelet 2019

19-19 Alingsås segrare efter fl, 17 mål i ht.

25-19 Ystad segrare, 20 mål i ht.

27-25 Ystad segrare, 24 mål i ht.

28-21 Alingsås segrare, 19 mål i ht.

Grundserien i år:

27-20 Alingsås segrare, 22 mål i ht.

26-24 Ystad segrare, 23 mål i ht.

 

 

Väljer som jag skrev 3 spel med följande insats:

Under 27 mål i ht 10 units @1.44. 

Under 26 mål i ht 2 units @1.65

Under 51.5 mål i matchen 2 units @1.62

Jag litar såklart på alla 3 spelen och resonerar som följande. Med ett maxbet på under 27 mål innebär om det sitter ett litet plus även om de 2 övriga spelen mot förmodan skulle bränna med mina argument. Sitter alla 3 så växer kassan med 7 units.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 22/4 Alingsås-Ystad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.44, 1,65, 1,62 Under 27ht, Under 26ht, Under 51.5ft 10,2,2 N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

22 april 2019

MATCHTID: 17:15

Match: Alingsås - Ystad
Spel: Under 27ht, Under 26ht, Under 51.5ft
Insats: 10,2,2

ODDS: 1.44, 1,65, 1,62

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades