19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 22 februari 2019

Speltips 22/2 Skövde-IFK Ystad-Handboll

Hej kamrater!

Fredagshandboll på agendan och vi tar oss till Arena Skövde för mötet mellan Skövde och IFK Ystad! Häng med! 

 

Skövde

Placerade på en 5:e plats i tabellen och har säkrat slutspelsplatsen. 33 tagna poäng på 25 matcher. Målskillnad 732-664. Ett snitt på gjorda mål/match på 29,28. Hemma i Arena Skövde är man vansinnigt starka och har tagit 24 poäng på 12 matcher! Målskillnad 376-301. Ett snitt på 31,33 gjorda mål/match är vansinnigt starkt! Faktum är att Skövde är ligans målgladaste lag. Kristianstad har i skrivande stund gjort fler men de har också en match mer spelad. Laget har flertalet starka målskyttar men de som sticker ut mest är såklart Rasmus Wremer och Jack Thurin. Ingen frånvaro att rapportera om inför denna match. Skövdes 5 senaste hemmamatcher på bild nedan. 

 

 

 

 

IFK Ystad

Nykomlingen ligger på 10:e plats i tabellen och behöver blicka nedåt för att undvika kvalplatsen som knackar dem på ryggen! IFK har tagit 17 poäng på 25 matcher. Målskillnad 654-684. Ett snitt på 27.36 insläppta mål/match. Bortafacitet är verkligen inget att skryta med. Laget är ligans näst sämsta bortalag. Man har tagit 2 poäng på 11 matcher och har en målskillnad på 285-325. Ett snitt på 29,54 insläppta mål/match. De 5 senaste matcherna är snittet 30,2 insläppta mål/match. Det har varit en galen sjukstuga i laget senaste veckan och hade dagens match spelats för ett par dagar sedan så hade de inte ens fått ihop ett lag. Träningarna har således inte hållt någon hög kvalitet i veckan. Spelare att ha koll på är: Jonathan Mollerup, Henrik Knudsen, Emil Berggren och såklart Fredrik Pedersen. Lagets fem senaste matcher följer. 

 

 

 

 

Speltips

Jag väljer att kliva in på att Skövdes fina hemmafacit håller i sig och väljer att spela 2 units på Skövde ö 29,5 mål. En lina de har löst i 3 av de 5 senaste hemmamatcherna. Fler argument följer nedan! 

Tipsa om Speltips 22/2 Skövde-IFK Ystad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.85 Skövde över 29.5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

22 februari 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Skövde över 29.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.85

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades