19:00
Speltips
Elitserien Bandy kvartsfinal 2 21 februari 2019

Speltips 21/2 Hammarby-Sandviken-Bandy

Hej kamrater!

Slutspelet i bandy har dragit igång och jag tycker mig ha hittat värde i dagens match mellan Hammarby och Sandviken! Häng med! 

 

Speltips Hammarby-Sandviken

Omgång 2 i kvartsfinalspelet och precis som vanligt när dessa 2 lag möts så tror jag på en tight tillställning. 

 

Lagen känner varandra mycket väl och har historiskt ställts mot varandra mängder med gånger i slutspelssammanhang. Med finaler inräknat så har lagen mötts hela 12 gånger så att påstå att de känner varandra väl är ingen underdrift direkt. Matcherna brukar innehålla spänning, teknisk bandy med fina mål och framförallt mycket heta känslor! 

Första mötet

Bajen gör en mycket imponerande match på Göransson Arena och de vinner matchen! De lyckas dessutom nolla Sandviken på deras hemmaplan vilket är extremt starkt och inte många lag kan stoltsera med det. Det var första gången den här säsongen som Sandviken nollades på Göransson Arena! Chanser skapade dock Sandviken och Patrik Hedberg i Bajen gjorde en fantastisk match i målet! Hammarbys matchplan var glasklar, de skulle inte bjuda på en gratis millimeter och de höll sig till matchplanen i 90 minuter. Ett tillknäppt och disciplinerat försvar gjorde ett fantastiskt jobb och SAIK kunde inte hitta nyckeln för att ta sig igenom. 

 

Speltipset

Att Hammarby på något sätt skulle ändra sin fungerande matchplan defensivt på Zinken ser jag som något av det dumdristigaste de skulle kunna göra och är övertygad om att det disciplinerade försvarsspelet fortgår i den här matchen och de lär fokusera på vassa kontringar även idag! Jag väljer att tro på ett tätt möte återigen och väljer att spela under 7.5 mål i matchen. En lina som har suttit i 4 av de 5 senaste mötena mellan lagen. Fler argument följer nedan. 

 

Tipsa om Speltips 21/2 Hammarby-Sandviken-Bandy till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.85 Under 7.5 mål i matchen 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

21 februari 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Under 7.5 mål i matchen
Insats: 2 units

ODDS: 1.85

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades