19:00
Speltips
Lidl Starligue 20 april 2019

Speltips 20/4 Dubbel från Lidl Starligue-Handboll

Hej kamrater! 

Idag tar vi oss an en dubbel från Frankrike med 2 av Frankrikes stoltheter i handbollsvärlden! Nästa vecka har Nantes och PSG Champions League slutspel framför sig men innan dess har de uppdrag att slutföra i ligaspelet! 

 

PSG-Montpeiller 

Serieldarna PSG mot Montpeiller som idag innehar tredjeplatsen och har fortfarande chans att roffa åt sig sista CL platsen som idag innehas av Nantes. 

PSG

PSG har på 20 matcher tagit 39 poäng och har en målskillnad på 652-505. Med detta är de ligans bästa lag både offensivt och defensivt. Ni somnar följt mina rekar känner igen världsstjärnorna Luka Stepanic, Sander Sagosen, Luc Abalo, Luka Karabatic och Mikkel Hansen. 

 

Montpeiller

Som sagt placerade på en 3:e plats i tabellen och jagar Nantes. 33 poäng inspelat på 20 matcher och målskillnaden är 571-513.

Laget har ligans näst bästa defensiv än så länge och spelare att ha koll på i detta mötet är Baptiste Bourefond, Melvyn Richardson och Vid Karticnic.

 

Spel 1 till dubbeln

Trots Montpeillers starka defensiv så väljer jag en linan över 14.5 mål i halvtid av PSG. Detta baserat på PSG:s galna offensiv, form och tidigare möten. PSG har löst linan i 5 av de 5 senaste matcherna och i 4 av de 5 senaste mötena mot Montpeiller. 5 senaste möten följer:

 

 

 

 

 

 

Toulouse-Nantes

 

Toulouse

Placerade på 7:e plats i tabellen. 17 poäng inspelade på 20 matcher. Målskillnad 591-589. Det ger oss ett snitt på gjorda mål/match på 29.55. På hemmaplan är snittet gjorda mål/match 30.1. I Toulouse ska vi ha koll på Milan Jobanovic, Henrik Jacobsen, Jordan Banilori och svenske Marcus Olsson.

 

Nantes

Nantes har på 20 matcher 33 poäng och en målskillnad på 616-543. Med detta har de som sagt andraplatsen i sin ägo. Snitt insläppta mål/match är 27.15. Nantes lag består av mängder med stjärnor, Nicolas Tournat, Nicolas Claire, Oliver Guy Nikolas och Kiril Lazarov för att nämna några. Laget lär få respass ur CL då de hade oturen att lottas mot Barcelona och därför är varje poäng i ligan mycket viktig nu för att inte tappa andraplatsen till Montpeiller.

 

Spel 2 till dubbeln

Trots Toulouse målsnitt på hemmaplan väljer jag att de går under linan 29.5 mål idag. De möter ett starkt defensivt Nantes som på 5 raka möten mot Toulouse inte släppt in över 29.5 mål. 5 senaste möten följer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 20/4 Dubbel från Lidl Starligue-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.60 PSG över 14.5 ht & Toulouse under 29.5 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

20 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: PSG över 14.5 ht & Toulouse under 29.5
Insats: 2 units

ODDS: 2.60

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades