Speltips 19/7: Flamengo – Sao Paulo(Fotboll, Brasilien)

Godkväll Spelvänner! Spelet på under 3,5 mål på Dunfermline – Peterhead satt kanonfint igår. 2 mål på övertid gjorde det lite svettigt men tredje målet kom i matchens sista spark. Vi fortsätter med fotboll då basketutbudet är skralt och riktar blickarna mot Brasilien och toppmötet mellan Flamengo – Sao Paulo. Haka på!

Flamengo – Sao Paulo

Flamengo som leder serien tar emot tredjeplacerade Sao Paulo. Hemmalaget har en fin målskillnad på 21 gjorda och 7 insläppta medans gästerna har 18 gjorda och 11 insläppta. Flamengo spelade X senast borta mot Palmeiras men hade innan dess 5 raka vinster med 0 insläppta mål. Hemma har man nu 3 raka vinster men 9 matcher utan förlust. Sao Paulo har 2 vinster 2 lika och 1 förlust på lagets 5 senaste bortamatcher. Inatt har man många frågetecken på ett flertal spelare men helt säkert är att mittfältaren Lucas Fernandes fattas. Skulle dessutom Caio, Everton, Lucao och Perez fattas så får Sao Paulo ännu svårare denna match. Flamengo har också avbräck men trots att Cuellar, Henrique och Jonas förmodligen fattas denna match så presterar laget en fantastiskt bra fotboll just nu och defensiven är fenomenal. Toppmatch i Brasilien innebär mycket fans på läktarna och här tror jag hemmaplan och Flamengos fina spel bär dom till ännu en seger. Inbördes har Flamengo 3-1-1 de fem senaste på hemmaplan mot sina gäster. 2x degen på den raka 1an spelas och investeringen blir 6 units. Lycka till vid rygg.

✅ Flamengo har 3 raka hemmavinster med 0 insläppta mål

✅ Man har 21-7 i målskillnad

✅ Senaste hemmaförlusten mot Sao Paulo var 2014

⚠️ Sao Paulo har bara 1 förlust  på lagets 5 senaste bortamatcher

Speltips: Flamengo vinner matchen @2,0

Units: 6

Spelstopp: 02:45

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Speltips 19/7: Flamengo – Sao Paulo(Fotboll, Brasilien) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades