15:00
Speltips
Allsvenskan 19 maj 2019

Speltips 19/5-Allsvensk dubbel med fördel hemmalag!

Hej kamrater! 

Trots att Malmö spelar match idag så ser jag inga konstigheter med att lägga denna dubbel tills på söndag! En dubbel som hämtas hem från Skåne och Stockholm! Häng med! 

 

 

Malmö-Kalmar

2 lag med helt olika förutsättningar och visioner för säsongen. 

 

Malmö

Senaste reken på Malmö hittade hem enkelt och det var ett målspel+hemmaseger. Efter att ha sett Malmö-Elfsborg så blev jag än mer övertygad om dagens val. Maskineriet hackar i Malmö och de är inte att känna igen spelmässigt, framförallt är de loja i kamperna om andra och tredjebollarna. Är de för bekväma tro? Går det för enkelt? Ja, kanske är det så för trots ovan nämnda så löser de uppdraget i match efter match och öser in mål framförallt på hemmaplan. Elfsborg fick se 4 bollar trilla in trots att matchbilden inte alls var så överlägsen som slutsiffrorna visar. Övriga hemmamatcher har slutat på följande vis:

 

Häcken 1-1

Hammarby 4-1

Östersund 2-0

Hemmamålsnittet är 2.75 mål/match. 

 

Trots att 5 spelare förväntas missa dagens match mot Blåvitt så känner jag mig trygg med att de löser detta spel mot Kalmar.

 

Kalmar

Presterar enligt potenial än så länge och framförallt så är man tighta defensivt och snittar 1.11 insläppta mål/match. I senaste matchen mot Häcken höll man Häcken på halster under drygt 70 minuter och jag hade inte blivit förvånad om de lyckats pytsa in ett ledningsmål själva innan dess. Flertalet fasta situationer skapades och där man verkligen hotade! Matchen slutade 1-0 och det blev en trist bussresa hem från Göteborg. 

Kalmars övriga bortamatcher den här säsongen:

 

Örebro 1-1

Sundsvall seger 2-1

Hammarby 1-1

 

Senaste möten Malmö-Kalmar

 

 

 

 

 

Djurgården-Elfsborg

Djurgården studsade tillbaka efter derbyförlusten och Elfsborg gör en riktigt dålig hemmamatch mot AFC trots 3 vunna poäng. 

 

Djurgården

Exploderar i första halvlek igår mot Falkenberg och går till vila med 3-0 i ryggsäcken. Andra halvlek blir en transportsträcka och en trygg seger där Falkenberg aldrig hotade. Dessförinnan en blytung förlust hemma på Tele 2 mot AIK i derbyt. Att de studsar tillbaka snabbt efter den förlusten kan visa sig extremt viktigt för resten av säsongen. På hemmaplan i år så har man faktiskt bara tagit 5 poäng på 4 matcher och man snittar 1 gjort mål/match. 

 

Elfsborg

Mer eller mindre så led jag mig igenom 90 minuter av Elfsborg-AFC. Bedrövlig fotboll från på sidor och matchen slutar till slut 1-0 till Elfsborg. Detta var andra matchen för året jag spanade in Elfsborg och den andra matchen var 3-0 förlusten mot IFK Göteborg där de också spelade bedrövlig fotboll. Cibicki på topp är på tok för humörbaserad i sin prestation och blir stundtals mer eller mindre osynlig i matcherna. Boråsarna har tagit 4 poäng på 4 bortamatcher och snittar 2.5 insläppta mål/bortamatch.

 

Senaste mötena Djurgården-Elfsborg

 

 

 

 

Speltips

Jag väljer att ta ställning till hemmalagen och trots DIF:s låga målsnitt så tror jag att de får utdelning mot Elfsborg vars insläppta målsnitt stöttar valet. Argument följer nedan:

 

Tipsa om Speltips 19/5-Allsvensk dubbel med fördel hemmalag! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.62 Ö 1,5 av DIF & Malmö 1 unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

19 maj 2019

MATCHTID: 15:00

Match: Malmö/Djurgården - Kalmar/Elfsborg
Spel: Ö 1,5 av DIF & Malmö
Insats: 1 unit

ODDS: 2.62

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades