18:10
Speltips
Svenska Handbollsligan 18 maj 2019

Speltips 18/5 Alingsås-Sävehof-Handboll

.Hej kamrater! 

Äntligen är det dags för avgörandet! Match 1 i finalserien mellan Alingsås och Skövde! Jag har en tanke som går mot all historik mellan lagen! Häng med! 

 

Alingsås

Stod för en riktig praktskräll när man slog ut Kristianstad i semifinalen. En otroligt stark insats av hela laget och Alingsås är ett kollektiv som verkligen är sammansvetsat både i försvar och anfallsspelet. Spelare som Felix Claar, Mishels Liaba har verkligen vuxit under slutspelet. William Andersson Moberg är ett kraftpaket som ofta kastas in i matchen med 15-20 minuter spelade och bidrar med energi och styrka utöver det vanliga. På hemmaplan är man mycket starka och det bevisade man i seriespelet där man var ligans 3:e starkaste hemmalag. Senaste matchen spelade laget 4/5. 

 

 

Sävehof

Även Sävehof har skrällt sig hela vägen till final. De flesta trodde att resan skulle ta slut redan mot Malmö, men icke! Nästa motståndare blev Skövde och även här skrällde man till ordentligt! Otroligt fin form på spelare som Sunnefeldt och Sahili som blivit belönade med en landslagsplats efter deras fantastiska prestationer i slutspelet. Larholm måste också nämnas och likaså keeper Björgvinsson som var helt magisk i matchserien mot Skövde. William Bogojevic bör vara 100% matchfit nu efter en tids sjukdomsfrånvaro.

 

Speltips

Vi är alltså i finalen och trots att linan bara har nåtts 2 gånger på de 5 senaste mötena så blir valet ett underspel med framförallt Sävehofs galna 5-1 försvar mot Skövde på näthinnan. När vi då oxå väver in formen på Björgvinsson så blir det ett bekvämt val för mig. Eftersom vi idag får se första matchen och inte har tidigare slutspelsmatchbilder att ta med oss så blir insatsen 1.5 unit Argument följer nedan.

 

Tipsa om Speltips 18/5 Alingsås-Sävehof-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.77 Under 27 mål i halvtid 1,5 unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

18 maj 2019

MATCHTID: 18:10

Spel: Under 27 mål i halvtid
Insats: 1,5 unit

ODDS: 1.77

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades