17:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 18 april 2019

Speltips 18/4 Redbergslid-Kristianstad-Handboll

Hej kamrater! 

Gårdagens rek satt med enkelhet och vi hämtade hem 1.73 utan minsta svettdroppe på ryggen! Idag får vi bita ihop i 60 minuter då vi tar oss till Göteborg där Redbergslid har kniven mot strupen i mötet mot Kristianstad! Häng med!

 

Redbergslid

Gör en helt makalös insats i senaste bortamötet. Hela handbollssverige hade räknat hem 3-0 i matchserien men de vita eleganterna ville något annat! Spelare som vaknat till ordentligt i slutspelet är August Wiger, Oliwer Wigmark, Niclas Fingren, Emil Mellergård och framförallt Tobias Johansson som öser in mål! Försvarsmässigt så står Oskar Ysander för tyngd och kvalitet. I mål har vi enligt mig ligans bästa målvakt Tobias Thulin som vid förlust idag gör sin sista match för klubben innan han lämnar för proffsäventyr i Bundesliga. 

 

Kristianstad

Ljubomir Vranjes mannar har alltså matchboll i matchserien och jag blir inte förvånad om de säkrar semifinalplats redan idag. Laget har överlägset bäst spelarmaterial i ligan. Arnar Arnarsson, Valter Chrintz (nybliven landslagsman), Teitur Einarsson, Stig Tore Moen Nilsen är några namn ur den starka truppen! I mål har vi Leo Larsson som håller mycket hög kvalitet!

 

Senaste mötet

Dramatiskt var ordet! Matchen slutar 38-37 till RIK efter förlängning! Med 20 minuter kvar av matchen är RIK 3 bollar upp och leder med 19-16 men efter en timeout av Vranjes hittar K-Stad snabbt upp till 19-18. Kvitteringen kommer med 6 minuter kvar och därefter blir det dramatik! Tobias Johansson blir utvisad och där tror de flesta att matchen är avgjord! Kstad orkar dock bara med ett mål med en man mer och RIK:s kvittering kommer av utvisade Johansson med 40 sekunder kvar. Var dramatiken över där!? Nä’rå! Med !6! sekunder kvar får Kstad straff som Thulin räddar!! Efter 3 förlängningsfemmor drar RIK längsta strået och håller hoppet uppe!

 

Match 2

Denna match bevittnade jag på plats från läktaren i Scandinavium. Även här en jämn match men när viktiga Ysander får rött kort i andra halvlek så orkar inte RIK stå emot försvarsmässigt. För övrigt ett löjligt billigt rött kort. Matchen slutar 27-24 till Kstad där Valter Chrintz gör en magisk insats för Kstad!

 

Match 1

Även detta en jämn match. I Kristianstad Arena är laget enormt starka. RIK är bra med även i denna fight men Kstad vinner med 27-25. I detta mötet är det Arnarsson och Moe Nilsen som är planens giganter!

 

Speltips observera spelstopp 17:00

Baserat på de tidigare mötena i matchserien och tidigare möten historiskt så är dagens val enkelt för min del! Jag väljer +3 handikapp på Redbergslid. En lina de har löst i 2 av 3 matcher i matchserien och som jag skrev tidigare, hade Ysander inte fått rött kort i match 2 så hade marginalen förmodligen varit lägre även i den matchen! Senaste möten följer: 

 

Senaste möten med Redbergslid som hemmalag:

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips 18/4 Redbergslid-Kristianstad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.83 Redbergslid +3 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

18 april 2019

MATCHTID: 17:00

Spel: Redbergslid +3
Insats: 2 units

ODDS: 1.83

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades