19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 18 mars 2019

Speltips 18/3 AIK-Kristianstad-Handboll

Hej kamrater! 

Seriesegrarna Kristianstad tar sig till Solnahallen och tar sig an ett AIK som kämpar för sin överlevnad! 

 

AIK

Placerade på 13:e plats i tabellen vilket innebär att de innehar sista kvalplatsen. Bakom sig har man Hammarby som inte vill något annat än att skicka ner sin ärkefiende i seriesystemet. 1 poäng skiljer och allt avgörs på måndag! På 31 matcher har AIK tagit blygsamma 15 poäng, målskillnad 755-843. Ett snitt på 27.19 insläppta mål/match. På hemmaplan är man ligans sämsta lag med 8 inspelade poäng på 15 matcher, målskillnad 363-411, ett snitt på 27.4 insläppta mål/match. 5 senaste har man tagit 4 poäng och snittar 28 insläppta mål/match. För vårt spel idag så gottar vi oss åt keepern Matija Spikic som har en räddningsprocent på låga 30! Fem senaste matcherna följer:

 

 

 

 

 

Kristianstad

Laget är en maskin. De kommer att vinna serien med minst 7 poäng! På 31 matcher har laget spelat hem 52 poäng och har makalösa 910-781 i målskillnad. Ett snitt på 29.3 gjorda mål/match. K-stad är ligans bästa bortalag med 22 tagna poäng borta och med en målskillnad på 434-395. Ett snitt på 28.9 gjorda mål/match. 5 senaste har man tagit 8 poäng och ett galet snitt på 31 gjorda mål/match. Redan inför förra omgången hade laget säkrat seriesegern och inför den matchen pratades det om ”bekvämlighet och lojhet” iom att seriesegern redan var klar. Ljubomir Vranjes mannar skrattade åt det och besegrade Önnered med hela 32-25. Dessförinnan gör man hela 32 mål mot hemmastarka Skövde och vinner även den matchen.En av lagets absolut största styrkor är att målskyttet fördelas genom hela laget. Teitur Einarsson, Valter Chrintz och Stig Tore Moen Nilsen är några offensiva krafter att hålla ögonen på. I mål växlar laget mellan Leo Larsson och Richard Kappelin, båda med fina 38 i räddningsprocent. Fem senaste följer:

 

 

 

 

 

Speltips

Trots att AIK spelar för sin existens och att K-stad egentligen kan ta semester så kan jag inte nonchalera klasskillnaden mellan lagen och inställningen K-stad haft de 2 senaste matcherna. Jag investerar 2 units på att K-stad gör minst 29 mål i matchen och tror och hoppas på att AIK klappar ihop helt när de märker att de är chanslösa. Argumenten följer nedan.

 

 

Tipsa om Speltips 18/3 AIK-Kristianstad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.79 Kristianstad ö 28,5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

18 mars 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Kristianstad ö 28,5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.79

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades