19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 17 april 2019

Speltips 17/4 Ystad-Alingsås-Handboll

Hej kamrater!

Så var landslagsuppehållet över och äntligen fortsätter vi med slutspelet! Vi tar oss till Ystad och match nr 4 mellan Ystad och Alingsås! 

 

Ystad

Har faktiskt något förvånande chansen att vinna matchserien och ta sig till semifinal här! Ystad gör en fantastisk insats senast och vinner i Alingsås med 27-25. Kim Andersson valde att tacka nej till EHF cupmatcherna i veckan för att ha fortsatt fullt fokus på Ystad, enligt mig ett värdigt agerande av en lagkapten att sätta klubben framför 2 meningslösa matcher mot Norge först! I Ystad så har vi riktigt vassa lirare i Mario Lipovac, bröderna Hallberg, Alexander Borgstedt och framförallt då Kim Andersson! I målet växlar man mellan Måns Landgren och Anders Persson och båda dessa herrar håller hög kvalitet!

 

Alingsås

Kniven mot strupen nu och det krävs ordentlig uppryckning från förra matchen! Laget hade en 4 målsledning men sex mållösa minuter i slutet av andra halvlek håller inte mot ett lag av Ystads kaliber. Spelare att hålla koll på är Mishels Liaba, Samuel Lindberg, Felix Claar och Andreas Berg! I mål har vi Niklas Kraft som är en ligans bästa keepers! 

 

Senaste mötet

Matchen var ordentligt underhållande med högt tempo, böljande spel och grymt målvaktsspel! Matchen blev också härligt grining med 2 röda kort och massa fula knep från båda lagen. Ystad valde att spela en hel del 7 mot 6 och gjorde mål i mer eller mindre varje anfall med den formationen. Som jag nämnde tidigare så gick Alingsås mållösa i hela 6 minuter i andra halvlek! Mario Lipovac var planens stjärna med 6 mål för Ystad! 

 

Speltips

De 3 första mötena har varit tighta och defensiven högt prioriterad. Jag ser ingenting som skulle ändra tidigare matchbilder i detta mötet. Tidigare möten följer här:

 

Slutspelet 2019

19-19 Alingsås segrare efter fl, 17 mål i ht.

25-19 Ystad segrare, 20 mål i ht.

27-25 Ystad segrare, 24 mål i ht.

Grundserien i år:

27-20 Alingsås segrare, 22 mål i ht.

26-24 Ystad segrare, 23 mål i ht.

Baserat på matchbilderna i de 3 första matcherna och med historiken i grundserien så investerar jag 2 units på under 26 mål i första halvlek! 

 

Tipsa om Speltips 17/4 Ystad-Alingsås-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.73 Under 26 mål i första halvlek 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

17 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Under 26 mål i första halvlek
Insats: 2 units

ODDS: 1.73

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades