19:00
Speltips
Champions League 17 februari 2019

Speltips 17/2 Paris-Zagreb-Handboll

Hej kamrater!

Återigen tar vi oss till finrummet för klubblagen och Champions League drabbningen mellan Paris Handball och PPD Zagreb! Jag har en tanke som betalar bra för linan! Häng med här! 

 

PSG 

Mäktiga Paris med mängder av stjärnor i laget    är gruppledare efter ett par riktigt vassa insatser i CL än så länge. På 11 matcher har man 20 poäng och en målskillnad på 355-300. Matcherna snittar 59.54 mål/match. På hemmaplan i CL har man spelat 5 matcher och har tagit 10 poäng. Målskillnad på hemmaplan är 168-142. Ett snitt på 62 mål/match. Laget består av världsstjärnor på varje position. Vad sägs om följande? 

-Luc Abalo

-Kim Ekdahl du Rietz

-Sander Sagosen

-Luka & Nicola Karabatic

-Mikkel Hansen

Ett utdrag av PSG:s otroliga lag! 

Formen hos PSG är otrolig. Laget har 1 förlust på de senaste 20 matcherna. Förlusten kom i CL borta mot Szeged. Matchen slutade 33-32.

PSG:s 5 senaste hemmamatcher följer:

 

 

 

Zagreb

Laget går starkt i den inhemska ligan och kommer vara med och slåss om titeln in i det sista. I CL är det tuffare trots att man i skrivande stund befinner sig på en slutspelsplats. På 11 matcher har man lyckats skrapa ihop 10 poäng och laget har en målskillnad på 284-307. Laget snittar 53.7 mål/match. På bortaplan är snittet per match 55.6. 

Framåt så är lagets snitt 25,8 mål/match totalt och på bortaplan är snittet 26 mål/match. 

Zagrebs senaste 5 bortamatcher följer, att laget har en ok form oroar inte då motståndet idag är något helt annat jämfört med den inhemska ligan.

 

 

 

Spelet

Jag väljer att kliva in på hcp spelet -8,5 PSG då jag ser en utklassningsseger framför mig. Detta kommer att bli kattens lek med råttan! Senaste mötet i Zagreb slutade 32-21 och linan löstes alltså på bortaplan. Jag tror PSG gör 33-34 mål i den här matchen och att Zagreb skulle göra fler än 23 finner jag mycket osannolikt. 

 

Tipsa om Speltips 17/2 Paris-Zagreb-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.87 PSG -8,5 2 units N/A Spela nu

500 kr omsättningsfri bonus

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

17 februari 2019

MATCHTID: 19:00

Match: PSG - PPD Zagreb
Spel: PSG -8,5
Insats: 2 units

ODDS: 1.87

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades