17:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 17 februari 2019

Speltips 17/2 Lugi-Aik

Hej kamrater!

Barnsley gjorde jobbet igår och ytterligare en grön bock i spreadsheet! Vi går för ytterligare en och tar oss till Sparbanken Skåne Arena där jag har hittat ett bra värde i matchen Lugi-AIK. Häng med! 

 

Lugi

Innehar idag 8:e platsen och den sista slutspelsplatsen. Laget har på 24 matcher lyckats knåpa ihop 24 poäng. Målskillnaden är 640-615 vilket ger oss ett snitt på 52,29 mål/match. 

Hemma i Arenan har man spelat 12 matcher och tagit 15 poäng. Målskillnad 319-293 vilket ger oss ett snitt på 51 mål/match. 

Formen de 5 senaste matcherna är 4 tagna poäng, målskillnad 136-139 vilket ger oss ett galet snitt på 55 mål/match. 

Man kommer från en förlust senast borta mot Ystads IF där laget viker ner sig fullständigt sista 15 minutrarna av matchen. Man borde ha stängt matchen långt innan detta då man spelade fantastisk handboll fram tills slutet! Lugi gick mållösa de sista 13 minutrarna av matchen vilket inte kan beskrivas med något annat än katastrof! Dessförinnan slår man Skövde i Arenan med 25-20. Lucas Pella gör hela 12 mål den matchen! Pella tillsammans med Alfred Jönsson är spelarna att hålla ett extra öga på idag! Likaså kapten Anders Hallberg. Marcus Sjöbrink saknas pga avstängning. 

 

 

AIK

Sist i tabellen och jag hade förväntat mig en boost i resultatraden efter den oerhört viktiga segern i derbyt mot Hammarby. Den uteblev. Laget har på 24 matcher lyckats skrapa ihop 11 poäng och målskillnaden är 509-649, det ger oss ett snitt på 50.75 mål/match.

På resande fot har man på 12 matcher tagit 5 poäng och snittet mål/match är även här 50.75. 

De 5 senaste har gnaget tagit 2 poäng och visar en målskillnad på 124-144. Ett snitt på 53.6 mål/match.

Spelare att hålla ett extra öga på i gnaget är förra Lugispelaren Adam Tumba men även Matija Spikic. 

 

 

Tipsa om Speltips 17/2 Lugi-Aik till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.72 Över 49,5 mål 2 N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

17 februari 2019

MATCHTID: 17:00

Match: LUGI - AIK
Spel: Över 49,5 mål
Insats: 2

ODDS: 1.72

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades