20:15
Speltips
EM kval handboll 13 april 2019

Speltips 13/4 Danmark-Montenegro-Handboll

Hej kamrater!

EM kval handboll på agendan! I detta möte stötte vi på en dunderskräll i första mötet när Montenegro stod som segrare efter 60 min! Min analys för matchen är klar och jag känner mig trygg! Häng med! 

 

Danmark

Världsmästarna förlorar mötet i Montenegro! Skräll? Ja minst sagt! Man leder nu gruppen på bättre målskillnad än Ukraina och den här matchen är nu helt plötsligt extremt viktig för Danmark! Matchen i Montenegro var en missräkning deluxe i marschen mot EM och det kommer nu vara högt fokus på returmötet! Läget i gruppen är nu 4 p på 3 matcher med en målskillnad på 96-73. Danmark snittar alltså 32 gjorda mål/match. 

Förbundskapten Nikolaj Jacobsen säger efter förra matchen:

”Vi gör 31 mål och jag tycker att vi bränner allt och vi har chanser på att hamna på 40-43 mål men har oskärpa i avsluten”

Senaste 5 följer:

 

 

Montenegro

Laget gör en galet stark insats i förra mötet! Framförallt är det keeper Nebojsa Simic som räddar laget och är utan tvekan man of the match! Iom segern mot Danmark är man nu på 3 poäng i gruppen med en målskillnad på 80-84, ett snitt på insläppta mål/match på 28. Montenegros resa innan matchen mot Danmark är inget att hänga i granen, förlust med 29-24 mot Ukraina och 24-24 mot !Färöarna!

Senaste 5 följer:

 

 

 

 

Speltips 

Trots förlust i förra mötet så lyckas Danmark pytsa in 31 mål, detta på bortaplan med ett galet support på läktarna från Montenegro. Motsatta förutsättningar nu och med ett Danmark med ”kniven mot strupen” på hemmaplan så väljer jag att investera 3,5 units på att danskarna löser 1 mål mer än vad de gjorde på bortaplan! Förväntar mig 100%igt fokus av det danska laget och räknar med att räkna hem detta spel innan matchminut 55! 

 

Tipsa om Speltips 13/4 Danmark-Montenegro-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.74 Danmark över 31.5 mål 3,5 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

13 april 2019

MATCHTID: 20:15

Spel: Danmark över 31.5 mål
Insats: 3,5 units

ODDS: 1.74

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades