19:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 11 mars 2019

Speltips 11/3 Malmö-Alingsås-Handboll

Hej kamrater!

Sävehof gjorde jobbet igår och vi kasserade hem ytterligare en handbollsrek! Idag tar vi oss till Malmö! Häng med!

 

Speltips Malmö-Alingsås

Hemmalaget jagar andraplatsen inför stundande slutspel! På andra sidan planen står Alingsås som har flera lag bakom sig som vill sno åt sig 4:e platsen de besitter! 

 

Malmö

Placerade på 3:e plats i tabellen. 40 poäng inspelade på 29 matcher. Målskillnad 799-715. Ett målsnitt per match på 52.20 mål/match. På hemmaplan är man riktigt starka och man har inte förlorat en ligamatch hemma sen oktober 2018. 24 poäng på 14 spelade matcher med en målskillnad på 401-331 imponerar. Det ger oss ett målsnitt per match på 52.28 mål/match. Malmö kommer från en galet imponerande seger mot serieledarna Kristianstad borta i senaste omgången! Offensivt har vi kvalitet i Anton Blickhammar och Adam Lönn! I mål imponerar Robin Paulsen Haug med en räddnings% på 38. Senaste 5 matcherna följer. 

 

 

 

 

 

Alingsås

Som jag tidigare nämnde så besitter Alingsås 4:e platsen. Vid otur med resultat för lagen bakom och förluster kan de landa in på en 7:e plats innan slutspelet startar! De vill de inte! 36 poäng på 29 matcher med en målskillnad på 807-745. Ett snitt på 53.51 mål/match. På bortaplan är raden: 11 poäng på 14 matcher och en målskillnad på 377-385. Ett snitt på 54.42 mål/match. Man kommer från en 30-26 förlust mot Lugi från förra rundan. Offensivt så är Felix Claar killen att ha koll på! I målet hoppas vi skickliga Gustaf Skagerling släpper mins 30 bollar! 5 senaste följer! 

 

 

Speltips

Trots 2 riktigt starka försvar, bra målvakter och en historik med tighta matcher så tror jag att vi får bevittna minst 51 mål i matchen och investerar 2 units! Argument följer nedan!

Tipsa om Speltips 11/3 Malmö-Alingsås-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.63 Över 50.5 mål 2 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

11 mars 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Över 50.5 mål
Insats: 2 units

ODDS: 1.63

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades