Speltips 11/1 Eskilstuna GUIF-Tumba-Damhandboll

Hej kamrater!

Gårdagen var smärtsam när tyska handbollslandslaget visar upp en nonchalans och okoncentration utan dess like. Extra smärtsamt är det när spelet spricker med 10 sekunder kvar av matchen. Bollen är rund och vi vänder blad och blickar vidare! Denna gången tar vi oss till Eskilstuna och fokuserar på Damallsvenskan!

Speltips GUIF-Tumba

Det här spelet läggs baserat på form och statistik. Som alla som har varit med ett tag inom betting vet att damidrott kan svaja något helt galet och därför är detta ett spel där unitsen hålls nere! Trots det fina oddset kopplat till min analys rekommenderar jag absolut ingen att gå in för tungt här även om oddset kittlar ordentligt!

GUIF

Eskilstuna laget är idag efter 12 matcher placerade på en 2:a plats i ligan. Målskillnaden är 297-296. Formen skulle jag säga är medium. Man kommer från ett dubbelmöte mot Drott där man vinner hemma och förlorar borta. Drott är placerade näst sist i tabellen. Man har 5 hemmamatcher utan förlust. Man är alltså starka hemma i STIGA Sports Arena. Poängtappen kommer till största del på bortaplan.

Formen senaste 5 för GUIF

GUIF har alltså förluster mot tidigare nämnda Drott som är näst sist i tabellen. Förlust mot Tumba 8 i tabellen. Förlust mot Helton som är 4 i tabellen. Hur länge kan de behålla sin topplacering?

Tumba

Placerade på 8:e plats efter 12 spelade matcher. En målskillnad på 272-267. Tumba har en fin form med 7 poäng inspelade på de senaste 4 matcherna. 3 segrar och 1 oavgjord. Man kommer från ett dubbelmöte mot Helton (4:a i tabellen)där man vann båda fighterna (GUIF torskade mot Helton). Den 9/12 besegrade man just Eskilstuna GUIF med hela 33-22 vilket är ett enormt styrkebesked.

Fin form hos Tumba!

Med ovan motivering tar jag ställning och tror på en jämn match och spelar ett hcp spel som jag känner mig trygg med! Eskilstunas hemmaform skrämmer mig inte. Ha med er att oddsen på denna typ av liga rasar snabbt när spel börjar att läggas.

✅ Tumbas form.

✅ Senaste mötet vann Tumba med hela 11 bollar.

✅ Eskilstuna GUIFs svajiga form.

⚠️ Damidrott är inte alltid logisk.

Speltips: Tumba +1,5

Odds: 1.92

Units: 1

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: Bethard-Upp till 500kr omsättningsfri bonus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.