17:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 10 mars 2019

Speltips 10/3 AIK-Sävehof-Handboll

Hej kamrater!

Söndagen bjuder på handboll från Solnahallen och jag har en tanke som känns fin! Häng med! 

 

Speltips AIK-Sävehof

Ett formlöst Sävehof med 4 raka förluster tar sig till Solna för att ta sig an Gnaget som kämpar för att säkra sin kvalplats. Iom Bajens seger igår så har de återigen kniven mot strupen. 

 

AIK

Placerade näst sist efter 29 matcher. 15 poäng och en målskillnad på 703-781. Man släpper i snitt in 26,93 mål/match. På hemmaplan är man ligans sämsta lag och har spelat hem 8 poäng på 14 spelade matcher. Man snittar 27 insläppta mål/match hemma. Formmässigt har man verkligen vänt en negativ trend och har 2 raka segrar i bagaget. Skrällen borta mot Redbergslid i förra rundan var en fantastisk laginsats genom hela matchen.

Offensivt så är Troels Velby Jörgensen mannen att bevaka. Vad som är mest intressant för vårt spel är dock målvakterna. Laget växlar mellan Spikic och Martin Börjes och båda dessa kan inte imponera med en bra räddnings%. Spikic ligger på 30% medans Börjes ligger på 26%. Fem senaste följer.

 

 

 

 

Sävehof

Laget hade en fantastisk svit som nu är bruten och man kommer till denna drabbning med 4 raka förluster. Laget ligger på 8:e plats och med det innehar man den sista slutspelsplatsen. På 29 matcher har man tagit 33 poäng och har en målskillnad på 820-804. Ett snitt på 28.2 gjorda mål/match. På resande fot så har man knåpat ihop 13 poäng på 14 matcher och är med det ligans 6:e bästa bortalag. Snittet på bortaplan är 27.4 gjorda mål/match. Sunnefeldt, 2:a i målligan, Sahili och Bogojevic är grymma målskyttar även om sistnämnd gör en riktigt blek insats i senaste matchen mot Skövde. Sunnefeldt stod för hela 10 mål den matchen. 5 senaste följer.

 

 

 

Speltips

Trots Sävehofs form så tror jag inte de går under vald lina. Jag väljer dock den lägsta linan dom jag ser värde i trots det ”låga” oddset. Vi ska ha med oss att senaste mötet i Solnahallen slutade 18-19. Argument följer nedan.

Tipsa om Speltips 10/3 AIK-Sävehof-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.51 Sävehof ö 25.5 mål 3 units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

10 mars 2019

MATCHTID: 17:00

Spel: Sävehof ö 25.5 mål
Insats: 3 units

ODDS: 1.51

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades