Speltips 10/1 Korea-Tyskland-Handboll

Hej kamrater!

Gårdagens överspel i bandyn satt ju plättlätt till kanonfina 2.10! Grattis till alla som hängde med! Idag tar vi oss vidare till Handbolls VM och premiärmatchen mellan 1 av värdnationerna, Tyskland som tar sig an Asiens handbollsstolthet Korea. Jag har en tanke som jag lastar in polletterna på idag! Häng med!

Speltips Korea-Tyskland.

Jag väljer att idag fokusera på medaljkandidaten Tyskland som möter ett historiskt koreanskt lag. För första gången i historien så är det en blandad trupp med spelare från både Syd och Nordkorea. Sydkorea var laget som kvalade in till turneringen och har nu förstärkts utav 6 nordkoreanska spelare.

Tysklands trupp

Låt oss börja med att presentera en del av stjärnorna i den tyska truppen eller ”Bad Boys” som laget kallas för och som idag kommer vara avgörande för spelet:

Matthias Musche: Spelar i Magdeburg i Bundesliga, nuvarande ledare i skytteligan. En spelare som sätter skräck i motståndarna med ett magiskt skott.

Uwe Gensheimer: Spelar i PSG och bär fram tyska laget som kapten.

Patrik Growtzki: Spelar i Rhein-Nexkar Löwen. En komplett högerspringare och en av turneringens snabbaste spelare.

Martin Strobel: Spelar i Balingen. En otroligt smart spelare med stor internationell erfarenhet.

Finn Lemke: Spelar i Magdeburg. Klippan i försvaret som man får mardrömmar av att bara titta på. En kille det gör ordentligt ont att möta.

Det finns givetvis flera namn att nämna från den tyska truppen men jag nöjer mig med dessa. Truppen består av en bra mix av lite äldre spelare med gott om internationell erfarenhet och hungriga unga spelare som även de har lyckats plocka på sig internationell erfarenhet.

Tyskland kan när de vill gasa på ordentligt och fullkomligt köra över motståndare. Formen är mycket god och man har 9 segrar på de 10 senaste fighterna.

Trygga segrar!

När man idag som värdnation kliver in i mästerskapet på hemmaplan känner jag mig helt trygg med att man med den fanatiska tyska handbollspubliken i ryggen gör processen kort med stackars Korea. Jag tror på en förkrossande seger med följande argument. Observera dock att jag håller nere unitsen något och anledningen till det är att det är en premiärmatch! Visst är det fint att de koreanska länderna börjar enas och närma sig varandra? Det kommer dock inte innebära att de kommer ta 1 enda poäng i det här mästerskapet.

✅ Tyskarna är överlägsna på varje position på planen både då det kommer till fysik och kvalitet.

✅ Man vill i premiären lägga ribban för resten av mästerskapet.

✅ Man har de senaste matcherna besegrat bättre lag än Korea och löst ut linan jag valt med enkelhet.

✅ Den koreanska truppen är inte samspelad då de nordkoreanska spelarna tillkom till truppen strax innan VM.

✅ Korea har spelat 2 träningsmatcher inför mästerskapet, motståndarna har varit lag från tyska TREDJEDIVISIONEN och man vann 1 och förlorade en.

⚠️Det enda jag kan se som kan störa spelet är underskattning.

Speltips: Tyskland – 11.5

Odds: 1:81

Units: 3

Spelstopp: 18:15

Spelbolag: LeoVegas-100% bonus upp till 2000kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.