Speltips: 1.5 måls kupong Fotboll 19/4

Medan Betfinal snöbollen startar ikväll så tänker jag förgylla soffmyset med ytterligare ett speltips och en 1.5 måls kupong med fotboll från Premier League och Allsvenskan. 
3st matcher är hittade som jag tror kan sluta över 2.5 mål i men trappar ner ett steg och höjer felmarginalen.

Match 1: GBG – Dalkurd @ 1.32 Start 19.00

Båda lagen ligger i bottenträsket efter de 3 inledande matcherna och nu behövs det att spelet bättrar sig från båda parter. 
GBG har målskillnad 5-5 och således snittat 3.33 mål totalt i sina matcher.
Dalkurd har målskillnad 3-5 och snittat 2.66 mål totalt i sina matcher. 
Tittar vi lagens målform senaste 5 matcherna så har GBG klarat denna lina i 4/5 senaste och Dalkurd i 5/5 senaste.
Utgångstips 2-1, 2-0.

Match 2: Leicester – Southampton @ 1.28 Start 20.45

Offensiva tabell 8an Leicester tar emot ett desperat jagande Southampton på plats 18 som måste börja vinna för att inte åka ur Premier League. 
Här tror jag på stora öppna ytor som gynnar 2 snabba anfall och dess omställningar. Leicester har inte mycket att spela för och kan lira avslappnat och kontra. 
Leicester har målskillnad 22-19 efter 16 hemmamatcher och snittar således 2.56 mål i sina matcher totalt.
Southampton har målskillnad 15-29 efter 16 bortamatcher och snittar 2.75 mål totalt i sina matcher. 
Lagen möttes 2 ggr under 2017 och de slutade 3-0 Southampton och sist 1-4 till Leicester. 
Utgångstips 1-1, 2-1.

Match 2: Burnley – Chelsea @ 1.35 Start 20.45

Detta är mötet mellan säsongens skräll Burnley som ligger på plats 7 och endast är 2 poäng bakom Arsenal, de möter idag Chelsea på plats 5 och innehar platsen som går direkt till Europa League. 
Båda lagen har alltså extremt mycket att spela för och här lär krutet vara torrt och en högintressant match att vänta. På hemmaplan har Burnley målskillnaden svaga 14-13 efter 16 matcher vilket ger ett snitt UNDER 1 mål framåt och 1 mål bakåt. Men jag väljer att titta på målformen och ser då att Burnley har tagit 5 raka imponerande segrar och alla dessa har det blivit minst 3 mål i. De har alltså spelat upp sig nu när de närmar Arsenal och idag lär de komma heltaggade för att sänka ett Chelsea med sviktande form. 
Chelsea har målskillnaden 29-18 på bortaplan efter 16 matcher och snittar således 1.8 mål framåt och 1.1 mål bakåt. 

Lagens möten under 2017 slutade 1-1 och 2-3 Burnley. Tittar vi ännu längre tillbaka så har de mötts 8 ggr och detta spel har suttit 8/8 inbördes möten.
Utgångstips 1-1, 1-2.

Lycka till om du tar rygg på detta speltips också !

 

 

 

Tipsa om Speltips: 1.5 måls kupong Fotboll 19/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades