15:00
Speltips
Svenska Handbollsligan 01 maj 2019

Speltips 1/5 Alingsås-Kristianstad-Handboll

Hej kamrater! 

Dags för match 2 i semifinalmötet mellan Alingsås och Kristianstad! Det skrällde till ordentligt i första mötet minst sagt! Min tanke för matchen har både historiken och senaste matchbilden på sin sida! Häng med! 

 

Alingsås

Står för en fantastisk insats i senaste mötet där de skräller till ordentligt och vinner matchen med 24-22. Det hann aldrig bli riktigt spännande då laget gick upp till en 3 målsledning i andra halvlek och därefter bevakade ledningen med en galen disciplin både defensivt och offensivt. Spelare att verkligen ha ögonen på i Alingsås är Mishels Liaba och Felix Claar som växer för varje match i slutspelet! En annan kille som bara blir bättre och bätte är Niklas Kraft, en av ligans bästa målvakter!

 

 

Kristianstad 

Ljubormir Vranjes var vansinnig på sitt lag efter insatsen senast och sågade dem offentligt. Sådant agerande kan ta 2 vändningar, antingen går spelarna ner sig och viker sig igen eller så blir se såpass förbannade på sin tränare att de går ut och kör över Alingsås. Kristianstad är på pappret det bättre laget men om spelare som Valter Chrintz, Stig Moe Nilsen och isländska duon Gudmundsson och Arnarsson inte spelar på sin fulla potenial i denna fighten kommer Alingsås ha en 2-0 ledning i matchserien. I mål har laget Richard Kappelin som är en makalöst stark målvakt! 

 

Första mötet och historik

Alingsås rivstartade matchen och chockade Kristianstad. Målen kom ett efter ett och med en storspelande Kraft i målet så gick vi till halvtidsvila med en Alingsås ledning 10-8. Att Kristianstad inte lyckas göra fler mål på hemmaplan är en skräll men försvaret i Alingsås tillsammans med Kraft i mål slet som djur och fick verkligen utdelning. Ledningen hade kunnat vara större men även Kappelin stod för ett par svettiga räddningar! Andra halvlek så var Alingsås disciplin det som avgjorde matchen. De hade bestämt sig för att ta med segern hem och följde sin matchplan till 110%. En riktigt fin insats av hela laget. 

 

Senaste möten:

Slutspel i år:

24-22 Alingsås. 18 mål i ht.

Seriespel i år:

32-25 Kristianstad. 28 mål i ht.

33-23 Alingsås. 23 mål i ht.

24-23 Kristianstad. 21 mål i ht. 

 

Speltips

Baserat på matchbilden i match 1 samt historiken målmässigt så väljer jag att spela 2 underspel i första halvlek. Under 27 med 3 units och under 26 med 1 unit. För att gå en liten summa plus räcker det att under 27 spelet hittar hem. 

 

 

Tipsa om Speltips 1/5 Alingsås-Kristianstad-Handboll till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.52 & 1.77 Under 27 och under 26 ht 3 & 1 unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

01 maj 2019

MATCHTID: 15:00

Spel: Under 27 och under 26 ht
Insats: 3 & 1 unit

ODDS: 1.52 & 1.77

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades