Spelförslag:Richmond Tigers vs Carlton Blues 22/3

Richmond Tigers- Carlton Blues / Aussie Rules / AFL

Matchen:

Äntligen drar AFL säsongen igång i Australien och först ut är matchen mellan Richmond Tigers och Carlton Blues, och jag har mitt första spelförslag att hemmalaget vinner denna matchen och att man gör det under 105,5 poäng till 1.87 gånger pengarna. Dessa 2 lag har mött varandra varenda säsongöppning sedan 2007 och står på 5 segrar vardera.  Hemmalaget kommer dock in som stora favoriter till den här matchen då man vunnit dom 6 senaste H2H mötena  mot Carltons Blues.

Det kommer dock bli en svår nöt att knäcka för Carlton att lyckas tränga sig förbi Richmonds backlinje. Richmond hade ett av det bästa försvarsspelet förra året vilket gav ett genomsnitt på 74 poäng per match. Bara 2 gånger på hela säsongen lyckades deras motståndare vinna med över 100 poäng.

Detta kommer såklart inte hjälpa Carlton till att vinna denna matchen idag. Man snittade bara 72 poäng framåt förra säsongen och var sämst i hela ligan med den offensiven. Carltons Blues har dessutom kämpat för att slå Richmond Tigers genom åren och har inte lyckats med det sedan man slog dom i elimenrings finalen 2013. Det var 5 år sedan!

Och ska man övertygas ytterligare så har Richmond Tigers vunnit sin öppningsmatch i 7 av dom 10 senaste åren.

Jag har valt att spela Richmond Tigers som vinnare och att man vinner med under 105,5 poäng. Dels för att dom 5 senaste hemma mötena så är det bara en match som har gått över den linan och för det andra så saknar man 2 viktiga spelare idag. Det är Daniel Rioli (fotskada) och det är Nathan Broad som är avstängd, vilket kan påverka poängen lite grann.

Dom 5 senaste möterna:
R14 2017, Richmond 84  Carlton 58
R1 2017, Richmond 132  Carlton 89
R1 2016, Richmond 92  Carlton  83
R15 2015, Richmond 71  Carlton 41
R1 2015, Richmond 105  Carlton 78

Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Richmond Tigers Under 105,5

Odds: 1.87

Spelstopp: 09.25

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Richmond Tigers

Tipsa om Spelförslag:Richmond Tigers vs Carlton Blues 22/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades