Spelförslag:Melbourne Victory vs Brisbane Roar 9/2

Melbourne Victory– Brisbane Roar / A-leauge/ Australia

Matchen:

Tråkigt utbud igår följdes upp av ett tråkigt resultat från Holland. 2 lag som gör mål i stort sett varenda match orkade med mer än 1 mål och det va märkligt nog Den Haag som stod för den miniskrällen trots ett massivt övertag från Vitesse. Nå väl vi blickar framåt och kollar in dagens spelförslag från Australien och matchen mellan Melbourne Victory och Brisbane Roar, där jag faktiskt synar oddset på 1,55 med en högre insats  då jag anser att den ska ses med en bra chans att gå in samt ge en fin start på fredagen. Melbourne Victory på en 5e plats i ligan med 7 vinster, 5 oavgjorda och 7 förluster, har bara tagit 2 av sina segrar på hemmaplan. Lägg till 3 oavgjorda och 4 förluster där man dessutom bara har gjort 11 av lagets totalt 27 mål framåt.

Det ger ett målsnitt framåt på låga 1.22 där man också kan konstatera att laget spelat under 2,5 mål vid 4 tillfällen och över vid 5.

Brisbane däremot kommer till spel med 3 borta vinter, 2 oavgjorda och 3 förluster men med ett lite lägre målsnitt än Melbourne. Man har gjort 11 mål framåt och släppt in 12 på resande fot och har dessutom spelat under 2,5 mål vid 4 tillfällen och över 2,5 mål vid lika många tillfällen. I ligan är man placerad på en 7e plats och ligger 6 poäng bakom sina motståndare. Man har gjort färre mål (22 mot 27) och har släppt in 2 mål mer än Melbourne. 30-28)

Lagen har mött varandra ett flertalet gånger genom åren där 4 av lagens 6 möten 2017 har slutat med under 3,5 mål. 2-1, 1-1, 1-5, 1-0,1-0 och 3-2.  Jag synar 1,55 på att denna matchen går under 3,5 mål idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 1.55

Spelstopp:09.50

Spelbolag:https://Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag:Melbourne Victory vs Brisbane Roar 9/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades