Spelförslag:Luch Minsk vs Neman Grodno 11/6 Bäst form för dagen avgör

MATCHEN: 

Precis som rubriken lyder så är det laget med bäst form för dagen som vinner, så jag lägger dagens spelförslag på bortalaget Neman Grodno till 2.18 gånger pengarna. En spelad rak tvåa, och då står man trots 2,18 i odds som favorit att vinna ikväll. Hemmalaget står i 3,55 för en seger och jag är beredd att hålla med bolagen att det är inget stjärnspäckat gäng Neman Grodno möter. Laget har inte vunnit på dom 4 senaste matcherna och för att hårdra lite extra så kan vi konstatera att sen den 25e Januari i år har Luch Minsk spelat 9 hemma matcher och stått för 6 förluster,2 oavgjorda och bara en vinst!

Neman Grodno däremot har på sina 5 senaste matcher vunnit 4 och förlorat 1. 3 raka vinster av dessa 4 har kommit på bortaplan. Ska man se till hur laget har vunnit dessa matcher och hur  Luch Minsk har förlorat eller tappat poäng i form av oavgjorda resultat så är det inte mycket som talar för att denna matchen kommer bjudas på målkalas så jag sätter en uddamåls seger till Neman Grodno och att man vinner med 1-0 ikväll.

Luch Minsk:

Luch Minsk är precis så dåliga som raden säger och man har alltså en vinst på 9  hemma matcher och ligger just nu på en 11e plats med 9 poäng på 10 matcher. I sin hemma borg har man raden 1-2-3 och målskillnaden 4-9 på 6 matcher.

Neman Grodno:

Neman Grodno ligger på en femteplats i ligan och har spelat ihop dubbelt så många poäng som Lunch Minsk har gjort och är dessutom ligans tredje bästa bortalag med 3 vinster, 1 oavgjord och ännu ingen förlust. 6/2 i målskillnad och inte ett lag som är känt för att varken släppa in mycket mål eller spela matcher över 2,5 mål. Man gör inte mer än vad man behöver och det verkar ju räcka för att få med sig poängen man behöver. Notera att laget 4 vinster, 1 oavgjord och en förlust (cupspel) på sina 6 senaste borta matcher.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Ett ända möte finns att rapportera och den matchen spelades den 24e februari i år. Den matchen van Neman hemma med 1-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Neman Grodnos form

✅ Luch Minsk hemma statistik

⚠ Lagens totalt 7 senaste matcher har gått under 2,5 mål. Risk för Målsnål historia.

Speltips: Neman Grodno

Odds: 2.18

Spelstopp:18.45

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag:Luch Minsk vs Neman Grodno 11/6 Bäst form för dagen avgör till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades