Spelförslag:Kumamoto -Avispa Fukuoka 10/6 2,12 gånger pengarna synas

MATCHEN: 

Den spanska Valladolid segern tidigare i veckan följdes följdes upp med en förlust från Irland när Shelbourne utan större besvär vann över Drogheda och vi kunde då konstatera att det va Droghedas första förlust mot Shelbourne på över 2 år. Men ny dag och nya möjligheter och jag har kollat in ett spelförslag från den Japanska andra divisonen och den mellan Kumamoto och Avispa Fukuoka.

En tidig match som får dra igång söndag morgon till 2,16 gånger pengarna. Över 2,5 mål måste spelas  idag då hemmalaget Kumamoto snittar 3,3 mål per match och har spelat 14 av 17 liga matcher den här säsongen över 2,5 mål och har gjort det vid 7 av 8 tillfällen på hemmaplan. Och det har varit mot lag på alla möjliga positioner i tabellen, Avispa Fukuoka har spelat 4 raka liga matcher under 2,5 mål men man har inga problem att göra mål då man kommer med 4 vinster och en förlust på sina  5 senaste medans Roasso Kumamoto kommer med 4 förluster och en vinst på sina 5 senaste. 5 matcher som dessutom har slutat med 6,4,3,2,2 mål. Utgångstips: 1-2.

Kumamoto:

Kumamoto har släppt in mål i dom 8 senaste liga matcherna och har spelat 82 procent av alla sina matcher över 2,5 mål där man hemma har släppt in mål i nästan alla sina hemma matcher och har på dom 4 senaste borta matcherna släppt in minst 2 mål eller fler. En bristande defensiv där man släppt in mål i 7 av 8 liga matcher med målskillnaden 12/12.

Avispa Fukuoka:

Ligger på en tredjeplats i J2-Leauge och ska utan större svårigheter vinna denna matchen idag. Det råder en stor klass skillnad dessa 2 lagen emellan där Avispa Fukuoka har gjort mål 88 procent av alla sina bortamatcher, I 7 av 8 matcher med målskillanden 10/9. Trots att laget bara har vunnit 2 matcher på resande fot så möter man ett lag på 17e plats. Är övertygad om att i  denna matchen gör man minst 2 mål idag och vinner.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen möttes 2 gånger förra året där Avispa Fukuoka vann hemma med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Roasso Kumamoto har spelat 14 av 17 liga matcher över 2,5 mål

✅ Oddset har sjunkit från  2.16 till 2.12 på över 2,5 mål

⚠ Inbördes möte.

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2.12

Spelstopp:07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag:Kumamoto -Avispa Fukuoka 10/6 2,12 gånger pengarna synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades