Spelförslag: IFK Kristianstad vs Lugi 8/3

IFK Kristianstad- Lugi /Handboll / Elitserien

Matchen:

Jag ska ge mig på ett spelförslag från Kristianstad idag och matchen mellan IFK Kristianstad och Lugi. Över 1.72 på att det blir över 51.5 i Skåne ikväll och jag anser att det en fröjd för ögat. IFK Kristianstad är dom stora dominanterna i svensk handboll dom senaste åren och ska inte ha några problem med att avfärda Lugi ikväll.

Det råder en hel del klass skillnad även i tabellen där IFK Kristianstad ligger på en första plats med 52 inspelade poäng och Lugi på en 5e plats med 12 poäng mindre. Ska man se till lagens 3 senaste matcher så har linan på över 51,5 mål passerats vid 1 av dom 3 för kristianstad.  MEN ska man se till Lugis 3 senaste matcher så har man gått över den linan i 3 av 3, och 4 av dom 5 senaste med bred marginal.  Både cupspel och liga spel är inräknat

54, 54 58 är Lugis facit

IFK Kristianstad kommer till hemmaspel med 14vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster på och har gjort 420 mål framåt och släppt in 327 mål på dessa matcher. Jag gillar att lägga vikt på sån statistik för oftast så speglar det verkligheten ganska bra i 8 fall av 10. Ifk Kristianstad har ett målsnitt på 30 /23,36. Lagen har möts 2 gånger denna säsongen, och första mötet i Kristanstad i September slutade 33-19 till hemmalaget. Andra mötet den  20/10 slutade 20-21.

Lugi på bortaspel har tagit 10 vinster och förlorat 3. 371 gjorda mål och 359 insläppta ger ett målsnitt på 26,5/25,64.

IFK Kristianstad är såklart stor favoriter att vinna denna matchen idag till låga 1.26 gånger pengarna på en rak 1 så varför inte sätta ett utgångstips på att man vinner med 30-23 . Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:över 51,5

Odds:1.72

Spelstopp: 19.00
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: IFK Kristianstad vs Lugi 8/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades