Spelförslag: Ystad IF vs Sävehof 16/2 över 26,5 mål måste synas

Ystad IF – Sävehof

Matchen:

Inte varje dag man rekar Handboll på 5spades men nu har det hänt 2 gånger denna vecka. Jag tycker att dagens match mellan Ystad IF och Sävehof kan ha bjudit på ett spelförslag som jag tycker är värt att kolla lite extra på. Man får 1.71 gånger pengarna på BetFinal. Sävehof gör över 26,5 mål idag och jag anser att det är ett mycket generöst odds. Sävehof har inte förlorat mot Ystad IF sedan den 6e mars 2015 och ser man till inbördesmöten. Så har inte Sävehof gått under 26,5 mål en ända gång under dessa år.

29-28, 25-28, 32-27, 29-30, 29-29,31-30

Sävehof är för övrigt kanske det topplag man en gång varit vilket speglar sig ganska bra i verkligheten och i tabellen. Laget ligger på en 8e plats i ligan och har på resande fot inte stått för mer en 5 vinster på 18 matcher.

Resten har slutat med förluster. Men det som talar för att laget idag går över 26,5 mål är att man snittar 26 mål framåt och snittar 25 mål bakåt. Lagets fyra senaste matcher har man gjort 30,34, 24,27.

Elitserien/ Sverige

Ystad If ligger en placering ovanför Sävehof och står på 13 vinster 3 förluster och är raka motsatsen till Sävehofs bortastatistik. Man bär favoritskapet trots det psykologiska övertaget som deras motståndare har. Så jag räknar med att Sävehof inte kommer att vika ner sig så lätt idag och därav ser jag värdet i 1,71. Speciellt när Ystad IF har gjort  529 mål framåt på 18 matcher och att man snittar 29 mål framåt på hemmaplan.

Det återstår att se vem som vinner dagens kamp men jag synar med glädje över 26,5 mål idag på Sävehof! Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Sävehof ö26,5

Odds: 1.71

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Ystad IF vs Sävehof 16/2 över 26,5 mål måste synas till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades