Spelförslag: Yokohama Marinos vs V-Varen Nagasaki 19/5

MATCHEN: 

Dagens spelförslag på 1.64 gånger pengarna bygger endast på den statistik som finns att ta del av då inga historiska inbördes möten finns att rapportera mellan Yokohama Marinos och V-Varen Nagasaki. Att båda lagen gör mål ska ses med en fin chans då Yokohama Marinos har spelat 10 av 14 liga matcher med detta utfall och i 6 av 7 hemma matcher medans V-Varen har gjort det i 5 av 7 borta matcher. Det är en 86 procentlig utdelning för Yokohama Marinos hemma och en 71 procentlig utdelning borta för V-Varen Nagasaki och 1.64 gånger pengarna på att båda lagen gör det igen. Då båda lagen lider av effektivitet att vinna sina matcher då Yokohama Marinos vunnit 1 av 7 hemma matcher och V-Varen 2 av 7 bortamatcher sätter jag ett utgångstips på 1-1, 2-2 i den här matchen.

Yokohama Marinos:

Yokohama Marinos. har gjort mål i sina12 senaste matcher och har gjort mål i alla sina 7 hemma matcher den här säsongen  där man även har släppt in mål i 6 av dom. Med den hemma statistiken är man i stort sett lika bra hemma som borta då man även borta har gjort mål i 6 av 7 och släppt in mål i 5 av 7. Yokohama Marinos har dessutom spelat 6 av 7 hemma matcher med att BLGM gör mål. V-Varen har gjort det i 5 av 7 bortamatcher.

V-Varen Nagasaki:

V-varen är ett urdåligt bortalag trots att man har gjort mål i 5 av 7 bortamatcher så förlorar man ändå matcherna. 2 vinster och 5 förluster har man fått ihop på dessa matcher. V- Varen har trots förlust raden att förlora 71 procent av alla sina bortamatcher gjort mål i 86 procent av dom. 11/18 i målskillnad där 5 av 7 matcher har gått över 2,5 mål. Hur står sig den statistiken idag?

.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Inga inbördes möten finns tillgängligt

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ V-varen har gjort mål i 86 procent av alla sina borta matcher

✅ Yokohama har gjort mål i 12 raka matcher

⚠ Inga inbördes möten

Speltips: BLGM

Odds: 1.64

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Yokohama Marinos vs V-Varen Nagasaki 19/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades